Miért van az, hogy idehaza hatalmas Putyin imádat, közben meg nem akar odaköltözni senki se tanulni se dolgozni?
Vagy elhigyjem hogy itt már nincs lipsi és ti csak a fideszeseket akarjátok megvédeni maguktól?
Nagyon szánalmasak vagytok ám!
11, Én nem tudom, hogy ki, miért ir, nem vagyok mindenki gondoloatolvasója, de amig nem fogadják el a szólásszabadás eltörlését azaz a szuveneritás törvényt, ki fogom fejezni a véleményem. Más nevében nem tudok beszélni, de a saját véleményemet igenis el fogom mondani. 30 évig éltem, dolgoztam és fizettem adót Magyarországon, van annyi jogom beleszólni a magyar közéletbe -amig meg nem tiltják, mint egy románnak, ukránnak, vagy szerbnek. Ezért.
Remélem a válaszom után kevésbé vagy zavarodott.
13
" 30 évig éltem, dolgoztam és fizettem adót Magyarországon, van annyi jogom beleszólni a magyar közéletbe -amig meg nem tiltják, mint egy románnak, ukránnak, vagy szerbnek. Ezért."
Nem!
Semmi jogod nincs!
Ha ott laksz, lakj ott pofázz az ottani dolgokba!
Csak nem értem miért innen irogatnak a többiek ha ott Annyira jó!?
Ne legyél összezavarodva!
Én nem vagyok összezavarodva, én segitettem megérteni, hogy miért szólok bele a magyar közéletbe.
És de, jelen pillanatban még jogom van beleszólni és nem veheted el tőlem ezt a jogot. Erre egyedül Orbán Viktornak van jelen pillanatban lehetősége.
07:57
Neked mi a jó abban, hogy itt orbán tönkreteszi az egészségügyet, oktatást és minden mást?
Kapsz odakint valami alamizsnát?
16.
Milyen többség él külföldön észlény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!