Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy idehaza...

Miért van az, hogy idehaza hatalmas Putyin imádat, közben meg nem akar odaköltözni senki se tanulni se dolgozni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 29. 05:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8%

Vagy elhigyjem hogy itt már nincs lipsi és ti csak a fideszeseket akarjátok megvédeni maguktól?

Nagyon szánalmasak vagytok ám!

2023. nov. 29. 07:51
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

11, Én nem tudom, hogy ki, miért ir, nem vagyok mindenki gondoloatolvasója, de amig nem fogadják el a szólásszabadás eltörlését azaz a szuveneritás törvényt, ki fogom fejezni a véleményem. Más nevében nem tudok beszélni, de a saját véleményemet igenis el fogom mondani. 30 évig éltem, dolgoztam és fizettem adót Magyarországon, van annyi jogom beleszólni a magyar közéletbe -amig meg nem tiltják, mint egy románnak, ukránnak, vagy szerbnek. Ezért.

Remélem a válaszom után kevésbé vagy zavarodott.

2023. nov. 29. 07:54
 13/18 anonim ***** válasza:
26%

13

" 30 évig éltem, dolgoztam és fizettem adót Magyarországon, van annyi jogom beleszólni a magyar közéletbe -amig meg nem tiltják, mint egy románnak, ukránnak, vagy szerbnek. Ezért."

Nem!

Semmi jogod nincs!

Ha ott laksz, lakj ott pofázz az ottani dolgokba!

Csak nem értem miért innen irogatnak a többiek ha ott Annyira jó!?

Ne legyél összezavarodva!

2023. nov. 29. 07:56
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

Én nem vagyok összezavarodva, én segitettem megérteni, hogy miért szólok bele a magyar közéletbe.

És de, jelen pillanatban még jogom van beleszólni és nem veheted el tőlem ezt a jogot. Erre egyedül Orbán Viktornak van jelen pillanatban lehetősége.

2023. nov. 29. 07:57
 15/18 anonim ***** válasza:

07:57

Neked mi a jó abban, hogy itt orbán tönkreteszi az egészségügyet, oktatást és minden mást?

Kapsz odakint valami alamizsnát?

2023. nov. 29. 09:38
 16/18 anonim ***** válasza:
15, itt ezt fizetésnek hivjuk és nem jó, pont ezért él a többésg külföldön.
2023. nov. 29. 09:49
 17/18 anonim ***** válasza:
93%
Adná Isten, hogy mind lelépjenek, Oroszország anyácska tárt karokkal várja Őket. De már sokszor írtam, hogy én azzal is kiegyeznék, hogy népességarányosan felosztjuk az országot és a nyugati felét hozzácsatoljuk Szlovéniához vagy Ausztriához, a keleti pedig csatlakozhat önként a Föderációhoz.
2023. nov. 29. 11:08
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

16.

Milyen többség él külföldön észlény?

2023. nov. 29. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!