Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Pacal-1 kérdése:

Mi a véleményetek arról, hogy Magyarország elhagyja az Európai Uniót? Jó lépésnek tartanátok?

Figyelt kérdés

2023. nov. 28. 13:15
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
0%
#30 Senki nem állította az ellenkezőjét, troll.
2023. nov. 28. 19:19
 32/49 anonim ***** válasza:
72%
31 Minden kérdés alatt jöttök a kamu adatokkal, ennyi meg annyi százalékkal javult minden is a fidesz alatt. Úgy látszik mégse :D Tudtam én hogy csóringerek vagytok és agyhiányosak, ergo fideszesek.
2023. nov. 28. 19:32
 33/49 anonim ***** válasza:
67%

Én azt nem értem, hogy miért nem kap olyat ez a hazaáruló oroszpárti féreg mint strache?

Egy durva lejáratást és kiközösítést.

Vagy ha erre lusták az EU ban, miért nem lövetik egyszerűen le ezt az áruló, oroszok által zsarolható kártékony férget?

2023. nov. 28. 19:43
 34/49 anonim ***** válasza:
62%

Ám szerintem ugyanúgy magunkra fog hagyni az EU ezzel a hazaáruló putyinista diktátorral, ahogy 56ban magára hagyta a világ Magyarországot.

Nem fognak segíteni és Mo 2. Belarusz lesz 😪

2023. nov. 28. 19:48
 35/49 anonim ***** válasza:
26%

34 Nem hagyott magunkra a nyugat, nem akart a világon senki egy 3. VH-t. Viszont hidegháborúban a nyugat legyőzte az oroszokat és mi felszabadultunk.

Most viszont a csőcselék hátán vosszamasírozik a hazaáruló fidesz banda az oroszok alá, megspékelve kínàval.

A nyugat szemszögéből ráadásul folyamatos 2/3-al teszik ezt, látszólag ez a magyar akarat. Hagyják, mégis mit tegyenek?

Ha a magyar nem tesz a sorsáért, majd a német fog? Váladztásokon tessék elvinni minden érdektelent szavazni a fidesz ellen, ez egy tett.

2023. nov. 28. 19:53
 36/49 anonim ***** válasza:
83%

A Nyugat nem vak 35.

Pontosan tudják, hogy 1 milla vidéki elbutult mélyszegény, 1 milla analfabéta szavazatért lefizetett cigány és 500ezer hazaáruló választja meg a Fideszt folyamatosan... Nem pedig a magyarok.

Mo lakossága meg 9 és fél milla, nem 2 és fél milla.

2023. nov. 28. 20:58
 37/49 anonim ***** válasza:
80%

"Nincs népszavazáshoz kötve. Vagy is benyújtják, a kétharmaddal megszavazzák és kihirdetik."

Tudom, de most a Fidesz belső körökben arról beszél, mi lenne, ha tartanának egy népszavazást az EU-ból történő kilépéssel kapcsolatban. Nyilván ez csak egy színjáték lenne, és természetesen a végeredmény valami olyasmi lenne, hogy a lakosság 80%-a a kilépésre szavaz. Ezzel a Fidesz utólag igazolható, hogy dehát ő csak a nép akaratát teljesítette.

Ezért írtam, hogy ha már odáig eljutunk, hogy meg lesz tartva a népszavazás, onnantól fogva lehet tudni, hogy a Fidesz ezt a kérdést már eldöntötte.

2023. nov. 28. 21:05
 38/49 anonim ***** válasza:
72%

36 Te mennyire vagy képben a holland belpolitikával? A mostani szélsőjobbos győzelmét érted és tudod kik a szavazóik?

Ne gondold, hogy a nyugaton bárki felelős személy komolyabban rajtunk agyal. Csak a problémákat látják és érzik, amiket okozunk (pl vétók)

Ők is sokmindent a hírekből hallanak. A fidesz 2/3-al nyer és ki akarnak lépni. Gondolod majd azon fognak agyalni, dehát biztos nem is ez a nép akarata? Miért nem tűntetnek a magyarok? Nem érdekli őket?

2023. nov. 28. 21:18
 39/49 anonim ***** válasza:
20%
#32 Én biztos nem jövök semmi ilyesmivel. Bármilyen hihetetlen, nem mindenki fideszes, aki nem ért egyet 100%-ban gyurcsány apáddal.
2023. nov. 28. 21:26
 40/49 Laly1972 ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy jó ötlet.
2023. nov. 30. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!