A baloldal ismét eljutott Gyurcsánytól Gyurcsányig. Miért nem képesek már végre megújulni?
Donáth Anna megtévesztő próbálkozása nagyon is átlátszó, ráadásul most Karácsony is számíthat Feriék segítségére. De miért nem próbálnak meg valóban elhatárolódni tőle?
engem meg az érdekelne m iért foglakoznak a fideszesek éjjel nappal a Gyúúúúcsáányal?
Ha a fideszre szavazol nem mindegy neked hogy Gyúúúcsááány vagy nem Gyúúúcsááány van az ellenzéki pldalon?
Féltek tőle vagy mi?
#2 Gondolom vagy gyurcsányék szekerét toltad 2002-2010 között is vagy gyerek voltál még akkor.
Az első esetben érthető, hogy miért beszélsz baromságot, a második esetben még van remény, ideje lenne utána nézned mi is történt abban a 8 évbben gyurcsányéknak köszönhetően az országgal. Akkor végre nem kérdeznél hülyeséget és nem tolnád tovább gyurcsányék szekerét.
hááát
jelentem 45 éves vagyok:)
És Gyúúúcsány idajében is ugyanaz voltam mint most
Nettó befizető az államkasszába, mert hogy mostmár vagy 25-16 év igazolt munkában eltöltött évem van.
Azóta fizetem az adót aminek hazsnát én magam nem érzékelem.
Orbán óta ez hatványozottan igaz, mert ők nem csak az adóforintjaimat de az EU által küldott eurokat is ellopja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!