Mi történik a körzetekben megszámolt szavazatokkal?
Figyelt kérdés
Gondolom elviszik egy központba összeszámolni .2023. nov. 27. 07:55
1/14 anonim válasza:
Ledarálják. A közösen aláírt hitelesített jegyzőkönyvet viszik fel bp-re csak
2/14 A kérdező kommentje:
És a jegyzőkönyv kihez kerül?
Ki darálja le? Nekem ismerős nem mondott darálást pedig ott dolgozott!
2023. nov. 27. 08:20
3/14 anonim válasza:
A rengeteg szavazólapot szerinted mind felviszik bp-re? Megvan a határidő, egy hétig örzik aztán megsemmisítik azaz ledarálják iratmegsemmisítőbe. A jegyzőkönyvet amit mind aláírtak azt viszik fel a központba Bp-re
4/14 A kérdező kommentje:
3
Azt kérdeztem hogy a jegyzőkönyv kihez kerül? Erre leirod ugyanazt:
A jegyzőkönyvet amit mind aláírtak azt viszik fel a központba Bp-re
fáradt vagy vagy mi??
2023. nov. 27. 08:24
5/14 anonim válasza:
A jegyzőkönyvek fent vannak neten. Már feltették egy héttel a szavazás után. Most az archívumban vannak. A szavazatokat darálják be
6/14 anonim válasza:
Tehát ha jól értem a jegyzőkönyveket felviszik pestre ahol az éppen aktuális kormányhoz kerül és onnantól ők foglalkoznak vele, ők adják össze, ott már senki más nincs aki ellenőrizhetné pontosan hogyan számolják tovább!
7/14 A kérdező kommentje:
2023. nov. 27. 08:41
8/14 anonim válasza:
Semmilyen érdekes dolgok nem történtek. Ezek csak városi legendák. Levonták azokat az átjelentkezett szavazókat, akik a szavazás napján éppen máshol tartózkodtak
9/14 A kérdező kommentje:
8.
Nem persze!
Csakis véletlenül irhattak róluk cikkeket.
2023. nov. 27. 08:48
10/14 anonim válasza:
Egy újságíró a munkaidejében arról ír cikket, amiről a főnöke utasítást ad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!