Mit gondoltok, Orbán Viktor vajon szokott azon gondolkodni, hogy mennyi embernek hazudik napi szinten, mennyi embertől lop a pártjával és hogy hány ember megélhetését teszi tönkre a tolvajló politikájával?
Lelkiismeret?
A felcsúti Kung fu Panda Nindzsa nem ismeri ezt a szót.
Szerintem igazad van.
Ez így volt az elődeinél is, és így van a mostani kollégáinál is.
A #6 vagyok.
Van egy rossz hírem, felebarátaim.
Még életemben nem szavaztam a Fideszre, és nem is tervezek ilyesmit. Csak már egyszerűen rossz nézni ezt az infantilis vergődést, amit az ellenzék politizálás néven összekókányol, beleértve a kérdésben megfogalmazott unalomig ismert lopcsalhazudik mantrát.
Olyan szívesen látnék már valamilyen konkrét ellenzéki kormányprogramot, ami komolyan vehető módon taglalja, hogy miként termtenek itt nyugat-európai átlagkeresetet, életszínvonalat, minőségi életvitelt. A "megemeljük a béreket" című porhintés nem ilyen.
Amíg Orbánt csak Orbán előzményére lehet leváltani, addig hiábavaló minden erőlködés, csak gondoltam szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!