Miért van az, hogy Magyarországról utoljára 2006 -ban kerültek fel az internetre ilyen képek/videók?
https://www.youtube.com/watch?v=EhvqwX2Xeic
Ez a videó Írországban készült, ami az utolsó 10 év egyik legsikeresebb európai országa gazdasági szempontból. Ott még egy mcdonalds -os dolgozó átlagember is keres nettó 600e forintot havonta.
"Kelet: mérsékeltebb gazdagság és jólét (bár az olló egyre inkább zárul), viszont nincsenek migránsok, nincsenek zavargások, bárki végigsétálhat késő este is az utcán, biztonságban van"
Marmint Japanban? Mert sztem Olaszliszkan nem setalnal ejszaka, meg egy random ormansagi faluban sem.
39F incel
Ott még egy mcdonalds -os dolgozó átlagember is keres nettó 600e forintot havonta
Aha. És közben 700e az albérlete. Mert azt el szoktatok felejteni hogy ott is kell lakni, enni, élni valamiből.
A mekis pocsék fizu itt Írországban is, mint bárhol a világon.
"Ott még egy mcdonalds -os dolgozó átlagember is keres nettó 600e forintot havonta"
Annál egészen biztosan többet. Nem tudom mennyit kereshetnek, de én keresek ennél többet, 6 órában, Angliában, picivel jobb fizuval mint minimálbér. Ebből kiindulva az egy milliót simán meg kell keresnie Írországban egy mekisnek még napi 8 órában, heti 5 napban is (és a Mekiben túlórára való lehetőség is bőven szokott lenni).
Ezzel együtt is osztom a @14 véleményét, a Mekis fizuk kábé mindenhol a gyengébbek közé tartoznak, hisz kábé semmilyen végzettség vagy különleges kvalifikáció sem kell hozzá.
Fletó tönkretette az országot.
Vitya meg a maradványait.
Össze se lehet hasonlitani.
Te azt el tudnád képzelni hogy ebben a pillanatban csak 10 kiado lakás legyen egész Budapesten? Es 200 ezertől induljon egy garzon?
Lakás vásárlás kicsitt jobb, tobb a valasztek, csak epp ha felrakják 300 ezer euroert, akkor minumum hogy 350-et fogsz fizetni, ha te kapod meg. Mar ha kapsz hitelt, mert itt nem 20+ évet törlesztesz, a bank max 4 évre ad hitelt, es max amit adnak az az éves fizud 4x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!