Mit gondoltok Schifferről? Egyenes ember, hiteles politikus?
Figyelt kérdés
Többször felmerült, hogy politikai prostituált. Ide-oda beszél.Itt a gyakorin olvastam, hogy több nővel kavar egyszerre. Most egy magas, fiatal csajra van rágerjedve, akivel csókolózni is látták. Ilyen napraforgóra szüksége lehet az országnak?2023. nov. 23. 11:41
1/12 anonim válasza:
Az lenne a legkevesebb baj, hogy több nője van.
De újabb napraforgóra a politikában nincs szükség. Van ott elég.
2/12 anonim válasza:
Mondjuk a magánéletének nem tudom, hogy mi köze van a politikai munkájához, szerintem az égvilágon semmi, de a politikai munkája alapján nem tartom túl hitelesnek.
3/12 anonim válasza:
Schiffer már rég nem politikus. Marhára nem érdekel, kivel kavar. Néha jó dolgokat mond, néha viszont nem.
4/12 anonim válasza:
Ezeknek a fiszf*sz pletykáknak annyi hitele van hogy két schifferes kérdéssel lejjebb meg amúgy meleg. Ha politikus, akkor politikusként kell megítélni, ha újságíró akkor újságíróként, és így tovább, a többihez semmi közünk.
De a kérdés azért nem jó, azért nem aktuális, mert jelenleg nem politikus. Azt hiszem ügyvéd de javítsatok ki ha tévedek.
Amikor politikus volt, akkor szerintem nem volt jó politikus.
5/12 anonim válasza:
Nem tűnik hitelesnek. A fidesz díszellenzékije.
6/12 anonim válasza:
A magánélete a legkevésbé sem érdekel, viszont politikai prostituáltnak tartom. Jelenleg a Fidesznek nyal.
7/12 anonim válasza:
Úgy rendszerellenes amennyire a mai atv, vagy index. "Látszatellenzéki" ez egy jó fogalom.
8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem, aki egyenes jellem, az egyenes a magánéletében és a hivatásában is. A kettőt nem lehet különválasztani, mert ugyanarról az emberről van szó. Ha valaki napraforgó, akkor a politikában és a magánéletben is az.
2023. nov. 23. 12:55
9/12 anonim válasza:
Az amit te kérsz számon, az utópia.
Még maga Jézus sem lenne annyira erkölcsös.
10/12 anonim válasza:
Schiffer teng leng mint f@sz a gatyába, teljesen hiteltelen, a pártját sem tudta irányítani mert rossz megérzései voltak azóta meg csak romlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!