Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal egyik kedvenc...

A baloldal egyik kedvenc megmondó embere miért állt bele a magyar fociba már megint?

Figyelt kérdés

Szoboszlai, a pálinkás herceg:

"Szoboszlai Dominik miatt is örülök, aki egy potenciális világsztár, ráadásul olyan, mint egy Disney-herceg, gazdag, jóképű, végtelenül tehetséges és szingli.

És van, amit még a Disney-hercegek sem tudnak: kilencven perc loholás és két gól után ilyen lazán bevágni egy pálinkát. Ungarische világsztár. Legközelebb gólt lő, disznót vágnak a futópályán."

A stand up-os a biztonság kedvéért Rossiba is beleszállt:

"Alig egy hónapja magyar állampolgár és úgy oktat szittya öntudatból, mint hogyha nem egy digó bevándorló, hanem tősgyökeres kipcsak lenne, aki nyereg alatt puhította a carbonarát."

[link]

A baloldalon erre a megkeseredett, nemzetellenes, szarkasztikus "humorra" van igény? És akkor csodálkoznak, hogy a nemzetszerető magyar nem szavaz rájuk.

2023. nov. 21. 11:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom ezt ki írta, én a magyar focit annyira se tartom, hogy figyeljem és véleményt fogalmazzak meg róla.
2023. nov. 21. 11:16
 2/22 A kérdező kommentje:
Pottyondy Edina, ott a videó. Bevallotta, hogy ő se nézte a meccset, de azért neki áll fikázni...
2023. nov. 21. 11:20
 3/22 anonim ***** válasza:

"Pottyondy Edina Marco Rossiról: Digó bevándorló, aki szittya öntudatból oktat"

[link]

2023. nov. 21. 11:23
 4/22 anonim ***** válasza:
33%

Tök mindegy mi a téma, ha csak kicsit is lehet valami összefüggést találni a Fidesszel akkor fikázni kell.

A focinál egyértelmű az összefüggés, így ha jó eredményt érünk el akkor azért, ha rosszat akkor meg azért mehet a sárdobálás.

"Konstruktív ellenzék"

2023. nov. 21. 11:23
 5/22 anonim ***** válasza:
31%
#1 vagyok, na én azt se tudtam, hogy ez a nő baloldali megmondóember. Igaz, azon kívül, hogy sokszor hallottam a nevét, róla se tudok jóformán semmit. Azt hiszem, nem is veszítettem sokat.
2023. nov. 21. 11:26
 6/22 anonim ***** válasza:
92%

A tévedések elkerülése végett Potyondi Edina nem a baloldal megmondóembere.

(bár a kérdező ezt tényként közli)

sok mindenről van véleménye és ezt elmondja, az ellenzék vagy a baloldal hibáit is "ki szokta figurázni" csak a fideszeseknek az nem esik rosszul.

2023. nov. 21. 11:34
 7/22 anonim ***** válasza:
80%

Pottyondy egyrészt nem baloldali megmondó ember, ugyanúgy oltja a balos politikusokat is.

Másrészt a világon semmi sértő nincs abban, amit mondott.

Valahol tényleg vicces egy sportolónak közvetlen meccs után - mégha hungarikum is - egy ilyen egészségtelen szart lecsapni.

Ami pedig Rossit illeti...rosszul fogalmazott az öreg, ki is javította magát, de attól mehet kritika a megszólalására.

2023. nov. 21. 11:38
 8/22 anonim ***** válasza:
93%

Nem Szoboszlaiba szállt bele, hanem abba az idióta turbómagyarkodásba, ami míndíg előkerül ahányszor a csapat valamit elér.

...és nem tudom kik nézik a videóit, de kb 4x annyian, mint a Gramofon összes propagandistájáét együttvéve.

És nem csak a negyed millió feliratkozó, hanem rajtuk kívül még kb ugyanannyian.

2023. nov. 21. 11:40
 9/22 anonim ***** válasza:
6%

#8: Valaki Magyarországnak mer szurkolni egy sportban (főleg a fociban!) vagy bármiben, esetleg hangot mer adni az elért eredmény feletti örömének = Turbómagyarkodás.

Szép logika...

2023. nov. 21. 11:51
 10/22 anonim ***** válasza:
90%
#9 A #8 Inkább arra gondolt, hogy pálinkázással "kellett" ünnepelni.
2023. nov. 21. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!