Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy is vannak ezek a nemműköd...

Hogy is vannak ezek a nemműködő Európai Úniós szankciók? Most mégis működnek?

Figyelt kérdés

[link]

Az összeomlás veszélye fenyegetett, valóban minden erőforrást, belső erőt mozgósítanunk kellett, hogy megakadályozzuk ezt az összeomlást”, és példátlannak nevezte az orosz gazdaságra zúdított szankciók mennyiségét. Mint mondta, a világon egyetlen ország sem szembesült még ekkora csapással, és elméletileg egyetlen ország sem képes ilyet elviselni.

#Európai Unió #Oroszország #nemműködőszankciók
2023. nov. 20. 07:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
Már lassan 2 éve várják ezt... De valahogy sose történik meg...
2023. nov. 20. 10:14
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező!

Te magyar vagy?

Csak mert magyarul se nagyon tudsz látszik!

"Az összeomlás veszélye fenyegetett, valóban minden erőforrást, belső erőt mozgósítanunk kellett"

Ha meg a cikket tovább olvastad volna, ami nem ment., mert lehet, hogy segitség kellett az eddigiekhez is, akkor azt irja:

"Peszkov szerint aligha feltételezhette bárki, hogy az orosz gazdaság növekedése idén nem is 2 százalékos lesz, ahogyan azt az Európai Bizottság jósolta, hanem majdnem 3 százalékos."

A múltidőt érzékeled? Szerintem nem

2023. nov. 20. 10:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi köze van a kérdésnek ehhez, de a magyar fővárosban születtem, magyar TAJ és személyi számmal rendelkezek. Ha ezek a feltételek megfelelnek a magyarságnak, akkor igen, magyar vagyok, ha a magyarság kritériumába bármi egyéb más is megfogalmazódik, akkor azt kérlek, támaszd alá, mert a legjobb tudomásom szerint az állampolgárságom az magyar.
2023. nov. 20. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Elég furcsa, ha az állítólagosan elnyomó dikattórikus Putyin rezsiben, ilyet leenegedtek volna az orosz köz tvben...
2023. nov. 20. 11:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor lehet mégsem annyira elnyomó a "rezsim", mint európában, ahol orosz hirek ki se mehetnek!

Hoppá ez kiment mégis, ilyenkor kivételt tesznek!

2023. nov. 20. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!