#2 Én a Momentumra szavaztam a korábbi választáson, de szerintem túllőttek a célon a liberális gondolkozásukkal. Az verte ki nálam nagyon a biztosítékot amikor támogatták hogy a cégeknek kötelezően kelljen x nőt foglalkoztatniuk vezető pozíciókban, független attól hogy van-e náluk jobb szakmai kompetenciákkal bíró férfi jelölt. Nagyon nem bírom ezt a fajta diszkriminációt és nem vagyok hajlandó támogatni egy olyan pártot, amelyik tapasztalt, szakmailag képzett és alkalmas emberektől venne el vezetői pozíciót kizárólag azért, mert nem nőnek születtek. 2019-ben sokkal mérsékeltebbek voltak, akkor szívesen szavaztam rájuk, de azóta nagyon elszaladt velük a ló. Mellesleg a hazai kampánymegmozdulásaikkal sem vagyok elégedett.
Én MZP-ben bízom jelenleg, ő képviseli azt a liberális szintet ami szerintem optimális és a gazdasággal kapcsolatos nézeteivel is azonosulni tudok. Az EP programjukat még nem ismerem, nyilván annak függvényében is változhat a véleményem, de új pártként szerintem bőven megérdemelnek egy esélyt hogy bizonyíthassanak.
Természetesen, mindig szavazok.
...kivéve amikor elbszom és elfelejtek átjelentkezni :D
Amikor szavazok, mindig az épp legesélyesebb ellenzéki pártra.
Egyik se szívem csűcske, de a nemzeti maffiát gyengíteni kell.
"Én MZP-ben bízom jelenleg, ő képviseli azt a liberális szintet ami szerintem optimális és a gazdasággal kapcsolatos nézeteivel is azonosulni tudok."
Az ugye nem probléma, hogy MZP konzervatívnak nevezi magát és ha az MMM be tudna juttatni egy képviselőt az EP-be (esélytelen), az az Európai Néppárt frakciójába ülne?
Az ep n igen.
Az önkin pedig csak akkor ha 1 párttá áll össze az ellénzék addigra.
Ha nem állnak össze akkor nem szavazok hazaáruló Fidesz kollaboránsok jó fizujára.
"...csak a liberális ellenzéki pártoknak van érdemi beleszólásuk az EU-s történésekbe..."
Ezen jót mulattam... :)
Mégis, melyek azok a magyar liberális pártok, akiknek bármilyen beleszólásuk lenne a 705 fős EP munkájába? A 2 db momentumos liba? Vagy a 4 db DK-s? Ráadásul ezek az égvilágon semmibe nem szólnak bele: szolgalelkűen azt teszik, amelyet a saját pártcsaládjuk elvár tőlük, de ha esetleg nem azt tennék, az sem osztana és szorozna, mert annyira kevesen vannak, hogy semmit nem számít sem a véleményük, sem a szavazatuk. A Fidesz viszont mind a 4 eddigi EP-választást fölényesen megnyerte és jelenleg is 13 fővel van jelen az EP-ben, amely bőven több, mint az összes magyar ellenzéki képviselő együttvéve.
8-as
Csak azt felejtetted el, hogy a Fidesz már 2 éve független, így annyi beleszólása se felszólalásuk sincs az EP-ben, mint összesen az 1 db MSZP-s képviselőnek.. xD
Itthon a Fidesz frakcióban hány képviselőt is büntettek meg, mert nem a frakcióval együtt szavazott? xD Segítek 2020 óta 6 fideszes képviselőt büntettek pénzbírság....ennyit a szolgalelkűségedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!