Sorosék miért erőlködnek ennyire, hogy kormányváltást érjenek el Magyarországon?
Jogtalan, indokolatlan külföldi beavatkozás, ráadásul nyilván nekik megfelelő bábkormányt akarnak, veszélyeztetik az ország önállóságát. Hogyan tehetik mindezt?
19: szóval azért fordít magyarországra több figyelmet soros, mert ő magyar születésű volt? ő ennyire filantróp hogy egy kis 10 milliós országnak jobb egészségügyet és oktatást biztosítson?
egyébként erről hallottál valahol vagy ez saját gondolatod?
régen hallottam arról hogy eléggé betett az angol fontnak, akkor azt azért tette mert utálja az angolokat?
17:30: jaj, ennyit tudtok, hogy az angol fontnak betett? És? Tönkrement Anglia?
Meglátott egy lehetőséget, és kihasználta.
Inkább arról mesélj, Schmidt Mariska kinek a pénzén írta a szakdolgozatát. És miről.
az írásodból ítélve mint ha sarokba szorítva éreznéd magad, vagy próbálsz előre menekülni?
soroshoz képest schmidt mari egy senki, ne hasonlítsd már össze az anyagiakat mert sztem sorosnak 100x több pénze van. meg írni egy szakdolgozatot egy dolog, gazdaságilag betenni egy országnak már más dolog egy szakdogához képest...
"Meglátott egy lehetőséget, és kihasználta." ha meglátnám hogy nem zárod be a lakásod én meg kirámolom akkor oké? végül is lehetőség nemde?
akkor ebből a felfogásból kiindulva a fidesz lopások is teljesen rendben vannak szerinted? lehetőség, az is ugye?
mit meséljek mari szakdogájáról, talán olvastam vagy mi?
te is az vagy aki felbüffent valamit, rákérdeznek hogysmint, sarokba szorítva érzed magad és nekiesel a másiknak.
engem meg mari szakdogája nem érdekel szóval kvittek vagyunk, bár én nem venném semmibe hogy egy spekuláns belerondít egy ország gazdaságába. de hát kinek mi.
de térjünk vissza az eredeti kérdésre.
ez hogy soros pusztán önzetlenségből dönti a pénzt hogy a közjót szolgálja ezt csak azért teszi mert ő magyar születésű? erről részletesebben írj már mert kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!