Támogatnátok hogy Pataky Attila legyen Magyarország következő miniszterelnöke?
Figyelt kérdés
2023. nov. 16. 16:53
A kérdező szavazást indított:
Támogatom hogy Pataky Attila legyen Magyarország következő miniszterelnöke
Nem támogatom hogy Pataky Attila legyen Magyarország következő miniszterelnöke
36 szavazat
1/11 anonim válasza:
Hogyhogy, már visszahozták az ufók???
2/11 anonim válasza:
MZSP-csótány-dobrevkarcsi-fegyőr-jákobrabbi-karigeri de még a jelenlegi rezsimhez képest is jobb lenne.
3/11 Ársapkás Alispán válasza:
Vén bolondokból elég volt.
4/11 anonim válasza:
Virítson valami épkézláb, normális programot (amilyet orbánctól soha nem hallottunk) aztán meglátjuk.
5/11 anonim válasza:
Nem ér rá a kampányidőszakban, mert a niburun koncertturnézik
6/11 anonim válasza:
Túl sok a fogyatékos kérdés a politikai rovatban?
7/11 anonim válasza:
Ha "Egyszer, egy szép napon, tudom, hogy elhagyom A várost, ahol élek...", akkor lehetőség adódik majd neki, hogy a "Lelkünkből szól ez a dal" c. slágert elénekelve, erősen gondolkodva, azaz "Száguldás fényes vágyakon..." kigondolva egy sikeres program-politikával belekezdjen abba, hogy a "Kör közepén áll"-va, az "Aranyország kapujában" sikeresen vezesse ezt az országot.
8/11 Senior Séf válasza:
Nem szép dolog, de Pataky már akkor végképp kiesett nálam a pikszisből, amikor feldolgozta a Felkelő Nap házát.
10/11 anonim válasza:
Mivel az én hitem szerint démonok szórakozok vele és hitegetik az ufókról, ezért nem. Eleget szenvedünk a mostani bolondtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!