Szerintetek a könyvégető házmester Duró Dóra egyszer még elszégyelli magát, vagy büszke fideszszolga feljelentőként él egész életében?
Legalább következetesen kiáll az elvei mellett.
Ha másban nem is, ebben tanulhatna tőle a többi honatya.
Ja, annyira hogy régen a magyarok mellett volt, most meg ellenük van.
2:
Mondjuk ebben van valami! Következetesen sötét, mint a barlang.
Vajon miről lehet szó a vasárnapi ebédnél a másik szellemi gigàsszal, Novák Előddel?😳
Idő kérdése csak hogy mikor fog átlépni a fideszbe.
Eleve az mhm csak azert van most bent, mert sokan egyet értettek az oltas ellenességgel amit kepviseltek.
Hogy nem fognak bevizsgálatlan fost beszúratni egy natha miatt.
Az mhm meg kihasznàlta a piaci rést, ami orszaggyülési széket ért.
26ban nem lesz ilyen.
Igy az mhm varhatóan nem fog bejutni.
Ekkor fog dúró atlépni a fideszbe.
Annyi merszed nem volt ,hogy ha már a kérdésedet is teli raktad ,totál elfogult jelzőkkel, akkor legalább a szavazásnál adtál volna olyan opciót ,hogy esteleg egyet lehet vele érteni.
Ezek a buborékok is biztos jók valamire...:D
Mikor és hol égetett könyvet, te nagyon hülye?
"Következetesen sötét, mint a barlang"
Szerintem, a múltkor már felvilágosítottalak ez ügyben, de úgy tűnik, nem igazán jutott el a tudatodig:
"Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karon szerzett politológus végzettséget. Tanulmányait 2010-től a Budapesti Corvinus Egyetem Politikatudományi Doktori Iskoláján folytatta, első gyermeke születéséig.
Angolból és németből középfokú nyelvvizsgával rendelkezik, olaszul társalgási szinten beszél."
Újra megkérdem: ha Dúró Dóra sötét, akkor Kunhalmi, Bangóné, Gurmai, Gelencsér, Fekete-Győr, vagy Korózs micsoda?
Kérdező, én is indítok egy szavazást! A 2 opció:
● Te egy csúnya és ostoba nő vagy, aki irigykedik Dúró Dóra külsejére és eszére
● Te egy lúzer férfi vagy, akinek csak csúnya és ostoba nő jut (vagy még az sem), a Dúró Dóra szintű nők viszont szóba sem állnak veled, ami komoly frusztrációt okoz nálad
:DDD
9:
Álmodozz csak, ha neked így könnyebb :)
A dorikának a külsejével van a legkevesebb baj, a szülései előtt még lehet h be is vállaltam volna egy körre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!