A ballipsi média agyonhallgatja, pedig Magyarországon zuhant legnagyobbat az infláció, nemigaz?
Szám szerint 15% körül!
Köszönjük Fidesz-kdnp, köszönjük Orbán Viktor miniszterelnök úr!
Tavaly 27% a KSH szerint (boltban vásárlók, télen fűtők és autót tankolók szerint volt az vagy 45 is).
Most 15%-ra várják az éveset. Ez két év alatt azt jelenti, hogy ami 1000 Ft volt 2022. január 1-én, az 2024. január elsején 1460,5 Ft lesz.
A németeknél is történelmi csúcson volt az infláció, akkor volt 7,9%. Most év végére is 4 alá várják az egész éveset. Megfelezték azt, ami amúgy is kicsi volt. Ami 1000 euro volt 2022. január 1-én, az 2024. január 1-én 1122,16 euro lesz. A mi inflációnkkal - emlékeztetőként - 1460 lenne.)
Ráadásul az 1-3%-nyi inflációig makrogazdaságilag "kívánatos" is, a normál jóléti működés része. Ehhez képest hol vagyunk mi? Mire legyünk büszkék?
Ne felejtsük el, hogy a Magyar Kommunista Párt 1946-ban olyan ötlettel állt elő, ami több billió százalékkal csökkentette az inflációt. Ők az igazi hősök?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amugy és ez müködik is az agyament fidernyákoknál, ez az agyzsibassztó propaganda
"Amugy az életszínvonal is nálunk csökkent a legjobban!:)"
Tegyük hozzá, hogy volt is honnan. 10+ év jólétben éltünk.
Wazze!
Ha a többi országban ennyit csökkent volna, náluk már rég defláció lenne, miközben mi még mindíg azon küzdünk, hogy 10 % alatt maradjon.
Ezt érted?
Vicces fideszes nézőpont.🤣
Kormány média miért hallgatja el, hogy egész EU-ba még mindig nálunk a legnagyobb inflácio? Hogy Románia is beelözött minket?
Nem látom a kurmánymédiába ezeket hireket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!