Miért ennyire naívak és buták a fideszesek?
Figyelt kérdés
2023. nov. 14. 21:50
11/34 anonim válasza:
Jó ez a térkép. Magyarországra -0,3% az érték, vagyis 99,7%-os a teljesítmény tavalyhoz képest. Hát ez már tényleg katasztrófa kategória.
12/34 anonim válasza:
#11 Örülök, hogy nem kedvetlenítenek el az adatok.
13/34 anonim válasza:
#11 De most komolyan, az említett médiaorgánumok közölték, hogy recesszió van? Akár csak egyetlen picinyke szóval?
14/34 anonim válasza:
Persze, be szokták mondani a számokat. Csökkenést is, növekedést is. Tegnap hallottam a rádióban hazafele a kocsiban, hogy a harmadik negyedévben már valami minimális növekedés is volt.
15/34 anonim válasza:
A baloldalnak tulajdonképpen nincs értékelhető politikai programja? Hát de, leköveti az USA óhaját, kéréseit stb.
Ha az USÁban BLM, LMBTQ, klímarettegés és orosz-ukrán háború a tematika, akkor azt itthon képviselik.
Buták a fideszesek... Nem ez a különbség bal és jobb oldal között, hanem az, hogy a bal oldaliak eszmék, ideológiák és "az új akarása" mentén politizálnak, a jobb oldaliak a pragmatizmus és a tradíció mentén. Ezért kormányoznak, teljesítenek jobban a konzervatív kormányok.
17/34 anonim válasza:
Nem naivak és nem buták, csak a személyes érdekeik (és érzelmeik) ebbe az irányba fordítják őket.
18/34 anonim válasza:
Én nem vagyok okos, lehet ezért nem értem, mit keres egy jelenkori magyar politikáról szóló diskurzusban a jobb-bal képzelgés. Rég az van, hogy kormány vs nép, pártfüggetlenül. Történetesen ezek most annyira bebetonozták magukat, hogy a nép már csak magára számíthat, ha változást akar. Másnak egyszerűen nem lesz elég ereje ehhez, az istenadta nép viszont, de hát tudjátok ti, csak nem akarjátok látni.
20/34 anonim válasza:
Telexen, 444-en szoktak lenni 99%-os Fideszes falukban interjúk. 20 ezres segélyt kap havonta a személy, hatalmas nyomorban élnek, de csak a Fidesz :). Az összes többi rossz. Szóval igen is meg nem is. A legtöbb fideszes egy idióta. De nem mindd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!