Donáth Anna hogy tud mindig ilyen logikai bukfenceket gyártani?
"az ellenzéknek nincs hitele a választók szemében. Ennek pedig két oka van: az egyik maga a Fidesz..."
Ezt így hogy? Saját hiteltelenségüket miért vetíti ki a vezető kormánypártra?
"két oka van: az egyik maga a Fidesz, amely 13 éve számolatlanul költi a pénzt az ellenzék lejáratására és hitelének rombolására"
Ott van a válasz a cikkben, csak el kell olvasni.
"nem olvasni akar, hanem dühöngeni. Ahogy igazából kérdezni sem akar semmit, csak terjeszteni a propagandát"
Tudom, de épp ez az: nincs csodásabb, mint amikor magából csinál hülyét nyilvánosan.
"társadalmi szinten kevés ennél ijesztőbb dolgot lehet elképzelni"
Egyetértek. Bár tudnék vitatkozni...
"Nem tudom ki csinált magából idiótát..."
Akkor is, és most is te: azt állítottad, hogy logikai bukfencbe keveredett, pedig teljesen logikus az érvelése. Erre most átváltottál arra, hogy hazugság.
Most akkor a logikát, vagy az igazmondást kéred számon rajta? Vagy mindegy, mert úgyis az a lényeg, hogy szar, mert ő mondta?
És erre soha nem fog válaszolni a kérdező. Valószínűleg ez az utolsó hozzászólás.
"teljesen logikus az érvelése"
Nem is mondott igazat és így is ellentmondásos amit állít, hogy lehetne felelős egy másik párt az ő teljes sikertelenségükért? Épp ezért sem folytattam, ez is csak még kellemetlenebb a számára.
"szar, mert ő mondta?"
Talán csak azért lenne igaz, mert ő mondta? Készpénznek veszitek pusztán emiatt? Azt már nem is nézitek, mit mondott?
Amúgy abban milyen logikát láttok, ha őt sem zavarta eddig GyF társasága (aki már azelőtt is vállalhatatlan volt), most hirtelen milyen esemény történt amiért már nem komilfó neki Gyurcsány? Vagy tényleg csak most esett le neki, hogy vele nem lehet nyerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!