Megint hazudott a Fidesz?
Eredetileg nem kaptak volna választójogot.
Akkor megmondták, hogy választójogot nem fognak kapni.
Mit szóltok ehhez?
Itt senki nem hazudott az elmúlt 20 év alatt, - meg az előtt sem... :D
Én következetesen kitartok amellett, hogy megpróbálom kivárni, amíg észhez tér a magyar lakosság, - és nem megy el országgyűlési választásokra egymást követő három alkalommal.
Ezeket az életben (!) nem bombázzuk ki a közigazgatásból, ha nem kényszerítjük ki a parlament alkotmányos feloszlatását.
Hofi után szabadon: nem lesz egyszer abból bajom, hogy 56-ban itthon maradtam? (nem lesz egyszer abból bajom, hogy nem a fideszesekre szavaztam?)
Hát igen, a hatalomért mindent. A nép egy része nagyon naiv (akinek nem inge ne vegye magára, de akinek igen gyorsan öltözködjön)! Keleti szomszédunknál is úgy indult a diktatúra, hogy a kárpátok géniusza tévedhetetlen - nálunk meg a nemzet atyja.
Egyébként a választójog megadása csak szoci riogatás, az Országos Vezér szavát adta, hogy nem kapják meg. Ő meg nem hazudik!
Ébredjek fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!