Miért van az, hogy a gyilkosság ráta 3 kivétellel mindegyik migráns befogadó nyugati országban magasabb, mint magyarországon?
"10 évvel ezelőttit linkeltél!"
Ezt honnan találtad ki, onnan, hogy direkt leírtam? :D amúgy 2022-ig az én linkemben is lekövethetőek az adatok, importált ki excelbe és valami 176 ország 1966-2022 közötti adatait mind megkapod. A lényeg az, hogy a sugalmazásodhoz képest a migránsok semmit nem befolyásolták a statisztikát, sőt, 4-ből 3 ország még ennek ellenére is javítani tudott az eredményének.
"És miért nem jobbak az eredmények, ha mégis nyugat?"
Erre a tőbbi hozzászólók gyönyörű választ adtak. Csupán a rendőri értékítélet miatt ilyen alacsony nálunk ez a szám, ha csak a sima gyilkosságokat nézzük, magasan verjük a "migránsbefogadó" országokat.
"Ezt honnan találtad ki, onnan, hogy direkt leírtam? "
Ez most komoly? Onnan, hogy oda irták !
Neked is áll a kérdés:
Be tudsz most linkelni olyan statisztikát, hogy a migráció előtt és után mi volt?
Legyen mondjuk 2000 -es évektől!
11
Ezt honnan találtad ki, onnan, hogy direkt leírtam?"
Komolytalan vagy!
Általad linkelve:
Brunei Darussalam Állam 2013 0
Bulgária 2014 2
Burkina Faso 2014 1
Burundi 2014 5
Zöld-foki-szigetek 2014 12
Kambodzsa 2011 2
Kamerun 2012 4
Kanada 2014 1
Kajmán-szigetek 2014 8
Közép-afrikai Köztársaság
A migránsok "jók":
"A Svéd Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács 2021-es jelentése szerint azonban a fegyveres bűnözés Svédországban gyorsabban növekszik, mint bárhol máshol Európában.
Idén eddig 47-en haltak meg lövöldözésben az országban – ez több, mint 2021 egészében.
„Először csak azért lőttek, hogy megsebesítsék és megijesztsék az embereket, de most azért lőnek, hogy öljenek” – mondja Gunér úr."
"Be tudsz most linkelni olyan statisztikát, hogy a migráció előtt és után mi volt?"
Persze, lásd #2-es hozzaszólásomat :) ha összezavarodnál a használatában, akkor meg tekintsd meg a #11-es válaszomban kifejtett "útmutatót" :D
Egyébiránt ha úgy érzed, hogy további adatokra van szükséged, akkor azt Illene saját magadnak beszerezni, nem pedig másra lőcsölni a munkát.
Akik szerint a migránsok beengedése és a bűnözési ráta/erőszakolások/gyilkosságok között nincs összefüggés és szerintük Magyarország veszélyesebb hely, az nem tudom milyen függetlenobjektív médiából tájékozódhat.
Vajon az USA utazási figyelmeztetésében miért ír "exercise increased caution"-t Angliára, Franciaországra, Németországra, Belgiumra, Svédországra, ellenben a közép-európai országokra (köztük Magyarországra is) csak "exercise normal precaution"-t?
Bírom hogy ugyanezek az emberek, akik szerint semmi probléma nincs a nyugat közbiztonságával, azok visítanának a leghangosabban, hogy mennyire életveszélyes a hazánk, ha nálunk kezdenének el lefejezni random tanárokat az emberek, lövöldöznének, gránátokat robbantanának, bandaháborúk dúlnának, a rendőrség figyelmeztetne városban lakókat, hogy este nőként ne nagyon menjenek utcára, már a hadsereget kell bevetni hogy rendet tartsanak stb. stb.
19
Az igazság, hogy magyarországon is a migránsok okozzák a legtöbb esetet, csak nem a most beengedettek, hanem az ős-migránsok, ha tudod mire gondolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!