Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz végül ismét nem a...

A fidesz végül ismét nem a kisemberek érdekei mellé fog állni a minimálbér emelési ügyben?

Figyelt kérdés

Bejelentette 1 hete több penge fideszes hogy 15% al nö a minimálbér, és 10% al a garantált bérminimum.

Na most meg csütörtöki tárgyalásokon a munkáltatói oldal benyögte hogy ők csak a 8% bérminimum eleést tudja elfogadni.

Na most vajon a fidesz megemeli az igért 10% ot vagy becsicskul a munkáltatói elvárásoknak és csak 8% al emeli a bérminimumot?

Adalék.... Idén 14% al emelkedett a garantált bérminimum és 18% lesz az infláció! Tehát Idén statisztikailag is reálbér csökkenés volt.

Illene ezen valamit kompenzálni nem?

A nyuggereknek adtak, akik meg adójukkal müködtetik az államot azok meg csak nyomorogjanak?

#FIDESZ #minimálbér #Orbán #garantáltbér minimum #giga infláció
2023. nov. 11. 07:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
10/10 "versenyszektorhoz semmi köze" A mindenkori kormánynak nagyon sok köze van hozzá. Mivel a meghozott törvények alapján működik a versenyszektor is.
2023. nov. 11. 13:14
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
11) konkrétan semmi,ismétlem.
2023. nov. 11. 13:18
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
#12 Attól, hogy ismételgeted, még nem lesz igaz. :D
2023. nov. 11. 13:30
 14/15 anonim ***** válasza:
5%
Remélem nem emelik a minimálbért, mert vállalkozó vagyok és már ezt is alig tudom kifizetni az adók miatt. Ha megemelnék, csak még többet kellene fizetnem, de nincs miből, tehát hamarabb mennék csődbe.
2023. nov. 11. 21:23
 15/15 anonim ***** válasza:

14.

Én is a fele alkalmazottakat kirúgtam! Ez jobb nekik?

2 közmunkás lett havi 50 ezerért egy munkanélküli, de gratulaljatok, akinek van munkája megkapja a 250-et

2023. nov. 11. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!