Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Jó, hogy ilyen...

Fideszesek! Jó, hogy ilyen nagyok az áremelések, és miért nézitek végig tétlenül, hogy az orbáni infláció tönkreteszi a magyar családokat?

Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 23:43
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarok nagyon beleszólni, de eddig amíg volt 20+% is az infláció, mi volt az ellenzéki vélemény, pláne itt a gyakorin? Államcsőddel jött mindenki. Vagy Te, mint ellenzéki szavazó, mit gondoltál? Hittél a Fidesznek abban, hogy októberben egyszámjegyű lesz? Tudtad jól, hogy csak átmeneti lesz a 20+%? Vagy esetleg már kormányváltást vizionáltál?
2023. nov. 11. 06:02
 22/36 anonim ***** válasza:

#22: "Államcsőddel jött mindenki.

Ezzel ezután is fognak jönni, mindig vannak vészmadarak. De nem jött mindenki ezzel.

"Vagy Te, mint ellenzéki szavazó, mit gondoltál? Hittél a Fidesznek abban, hogy októberben egyszámjegyű lesz? Tudtad jól, hogy csak átmeneti lesz a 20+%?"

Igen, tudtam, vagy legalábbis reális forgatókönyvnek tartottam. Az infláció természeténél fogva olyan, hogy magasabb bázisról indulva csökkenni szokott. Ettől még a drágulás folytatódik. Persze vannak extrém körülmények és helyzetek, amikor tovább emelkedik az infláció is, de ezt nem tartottam reálisnak.

"Vagy esetleg már kormányváltást vizionáltál?"

Azt semmiképpen sem. Nem gondolom, hogy a kormányt le lehetne váltani.

2023. nov. 11. 06:15
 23/36 anonim ***** válasza:
0%

Ahogyan nem mindegyik fideszes szavazó sem tapsol az inflációnak.

"Idáig jutottunk, hogy a fideszesek úgy örvendeznek a 10%-os inflációnak, mint majom a farkának.

Bezzeg Gyurcsányt meg villanykaróra húztátok volna a 10%-os inflációért"

Van forrás arra, hogy villanykaróra húzták volna Fletót?

Van pár ultra fideszes aki mindenben védi a Fideszt és az összes fidesz szavazót általuk ítélték meg.

De akkor az összes ellenzéki szavazót is ítéljük meg azon pár hangos ellenzéki szavazó miatt, akik a véget látták a 20%-os inflációban és kormánybukást, meg hogy soha nem lesz már egyszámjegyű. Ha a fidesz szavazókat egy kalap alá lehet venni, akkor az ellenzéki szavazókat is.

De van egy olyan érzésem, hogy még 1-2 komment és megkapom Én is, hogy Fidesz szavazó vagyok, ezért már most elárulom, hogy soha nem szavaztam a Fideszre és valószínűleg nem is fogok.

2023. nov. 11. 06:32
 24/36 anonim ***** válasza:
#13 Megkapod a megoldást, egy fiatal értelmiségitől. Fletó idejében mi történt? Loptak, de legalább megpróbálták titkolni. Az elmúlt 16 évben mi történt? Loptak, ellenben legfeljebb a teljesen hülyék számára nem nyilvánvaló módon. És mi erre egy értelmes fiatal válasza? Az, hogy elhúz innen, és vissza sem tekint. Nem beszélve a migránsellenes propaganda és uszítás mellett behozott ilyen-olyan vendégmunkásokról. Hányinger az egész, hálistennek már csak 2 félévem van a diplomáig, aztán távozok is ebből a "szép új világból", egyenesen a "hanyatló Nyugatra".
2023. nov. 11. 09:01
 25/36 anonim ***** válasza:

24.

Valahol megértem, ha távoztok, csak azzal nem oldódik meg itt semmi.

Te is, a többiek is, akik elmennek, összefogva tudnának változtatni, hisz milliós nagyságrendről beszélünk.

Elindult egy civil szerveződés, Politika Hontalanok Szövetsége

Le kell váltani a teljes rabló poltikai gárdát, magunk közül kell szakmai kormányt, vezetőket választani.

Akadnak egyébként, akik külföldről is segítik a szövetség munkáját.

2023. nov. 11. 09:38
 26/36 anonim ***** válasza:
#25 A racionalitás talaján maradva ez nem kivitelezhető.
2023. nov. 11. 10:49
 27/36 anonim ***** válasza:
26. Gyökeres változást, mindig csak úgy lehetett elérni, ha valami "nem kivitelezhető" dologba vágtak bele azok, akik hittek benne.
2023. nov. 11. 11:03
 28/36 anonim ***** válasza:
#27 Milyen gyökeres változást? Sokszor megpróbálta sokmindenki, és egytől-egyig belebuktak, nem véletlenül.
2023. nov. 11. 13:30
 29/36 anonim ***** válasza:

28. Azt akarod mondani, nem voltak akár a magyar, akár a nemzetközi történelemben rendszerváltások, forradalmak, stb...?

Ha nem is volt valami egyből eredményes, voltak hosszútávon következményei.

2023. nov. 11. 14:16
 30/36 anonim ***** válasza:
Az addig oké, csak ha az aktuális helyzetre reflektálunk, akkor bizony az itteni helyzet nevezhető diktatúrának, és bizony itt már másképp néz ki a dolog, mivel tanultak ők is az elődjeik hibáiból. Illetve ha a jelenre vetítjük, a magyar átlagember nem fog lázadozni addig, amíg meg tud élni, mivel ez van belénk nevelve. Aljas dolog ám ez, sokkal aljasabb mint gondolnád.
2023. nov. 11. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!