Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a győzikés videóról és a stadionok "elcigányosításáról"?

Figyelt kérdés

A cikk alján megtekinthetitek a videót: [link]

Arra gondoltam, hogy leírjátok a véleményeiteket, aztán én is kifejtem az enyémet.

2023. nov. 10. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva nem érdekel, illetve úgy látom, hogy ez a kormánypropaganda szélsőjobboldal által túltolt propagandája. Győzikét a stadionba, mert kell a sok cigány szavazó is, oké. Köpködjük a kormányt (szélsőjobb) ezért, remek ötlet. Viszont az senkinek eszébe sem jut, hogy egy átlagos cigány az életében nem fog jegyet venni egy normális focimeccsre, mert nincs rá pénze, tetszik érteni?
2023. nov. 10. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom ki ez a Szabó Balázs, de szimpatikus... jól beszélt, jól kezelte a helyzetet.

A riporter csaj meg hát nem valami jó a munkájában. Buta, és idegesítően beszél. Gondolom másra jól használja a száját, és így kapta meg ezt az állást.

2023. nov. 10. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt hogy ne kámerázz!:)

Nem tudom, mennyire igaz, hogy Győzikééket meggyőzték, de lehet benne valami. Fogalmazhatott volna diplomatikusabban, egyértelmű, hogy ilyet nem fognak leadni. A nő meg megúszta volna, ha nem fújja fel az ügyet, és egyszerűen elmegy.

2023. nov. 11. 00:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a Nemzet pátkánya, egy pusztító alpáriság.
2023. nov. 11. 22:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!