Magyarországon most hogyan áll a munkanélküliség?
Figyelt kérdés
Mit tapasztaltok? Sok a munkanélküli mostanában?2023. nov. 10. 10:59
11/23 anonim válasza:
10. Nem vagyok diplomás, szakmám van. Sikeresen megszereztem, 72%-osan tettem le. Nem találok munkát..
13/23 anonim válasza:
" boltban közben eladót keresnek. A hajléktalanokhoz nem sok köze van a munkanélküliségi rátának"
sehol nem keresnek már munkaerőt..
és nem csak hajléktalanok kéregetnek már, hanem MINDENKI lassan aki magyarul beszél Pesten
14/23 anonim válasza:
Most épp az a buli megy, hogy amelyik közmunkás szakmával kap két fabatkával többet, azt vissza kell rakni legalsó kategóriába, és persze megy a kirugdosás is, ha a kormánybiztos a személyes látogatásakor úgy találta, hogy a többiek elegen vannak a munkája elvégzésére. Hát ezért nem lép fel senki a csicskatartás ellen: nehogy visszanyaljon a fagyi.
15/23 anonim válasza:
Na, akkor gyerekek, nálam lehet jelentkezni munkára, privátban tudok adni elérhetőséget.
16/23 anonim válasza:
Hivatalos KSH: kb. 200 ezer munkanélküli van nyilvántartva, 4%-os a munkanélküliségi ráta.
17/23 anonim válasza:
12. Logisztika. :)
Mindenre túl jelentkezés van, egy munkára 40-50 ember és nyilván a csókosok kerülnek be..
18/23 anonim válasza:
#15 Ha megírod azt is, hogy milyen pozik nyitottak és hol, akkor még talán találsz is munkaerőt, főleg ha legalább irányt villantasz munkabérre, és nem is olyat, ami aránytalanul kevés vagy a piaci átlag alól akar indulni döbbenetesebb mértékben. Ebből kábé annyi látszik, hogy jó esetben az átlag sükebóka magyar HR-es vagy, de erre kevés az esély, inkább csak eltengődsz valamiből valahogy és gondoltad majd most írsz valami okosat.
19/23 anonim válasza:
200 ezer munkanélküli van a nyilvántartás szerint, csak ebben az a trükk, hogy ez a 200 ezer az elmúlt 3 hónapban lett munkanélküli, utána azonban törlődik a nyilvántartásból.
Így a valóságban ki tudja mennyi munkanélküli van, valószínűleg ennek a többszöröse.
20/23 anonim válasza:
Nem izgat én már külföldön dolgozom itt van munka dögivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!