Mit szóltok hozzá, hogy Brüsszel támadást indított a családvédelmi intézkedések ellen? Mi állhat emögött?
Brüsszel eltörölné a rezsivédelmet, miként a kamatstopot is, miközben az elhibázott szankciós politika következményeként egész Európában jelentősen megemelkedtek az energiaárak. Emellett Brüsszel az extraprofitadót is eltörölné. Szóval tényleg szükséges a nemzeti konzultáció, meg kell védeni az eddig elért eredményeinket.
Van egy megoldhatatlan dilemma.
Brüsszel nem akar Orbánékkal együttműködni. Teljesen megértem az indokaikat.
A magyar választók nem akarják hogy a jelenlegi ellenzék a Gyurcsány klánnal az élen kormányra kerüljön. Ezt is teljesen megértem.
De mi a megoldás ?
Az a baj, hogy nincs megoldás.
Az Orbán klánnak nem érdeke, hogy normális politikát folytasson.
Az ellenzék egymás abajgatásával van elfoglalva. Mindenki főnök akar lenni.
Az kellene, hogy mindenki, aki érdekelt a nagy ember elzavarásában, összefogna, és egy ideiglenes kormányt hozna létre. Ennek az lenne a feladata, hogy a NER alapjait összetörje. Ezután meg kellene szerveznie egy szabályos választást és utána le kellene mondania.
De ez az én naivitásom.
Hasonló javaslat már volt az ellenzéki oldalon.
Fogjon össze a teljes ellenzék egy szavazás idejére. A megalakuló országgyűlésnek egy feladata legyen. Készítsen egy demokratikus választási törvényt és oszlassa fel magát.
Senki sem támogatta ellenzéki oldalon. Ha ők nyernek a jelenlegi "nem demokratikus" választási rendszerben akkor rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!