Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lenne lehetőség népszavazást...

Lenne lehetőség népszavazást kérni arról, hogy akarják-e az emberek Magyarország gyámság alá helyezését kérni az Európai Uniótól?

Figyelt kérdés

Egyértelmű, hogy Magyarország épp a szakadékba zuhan a korrupt, dilettáns kormány miatt, akik a választási manipulációik miatt leválthatatlanok.

Ha nem akarjuk megvárni, hogy összeomlás esetleg "Észak-Korea" legyen az országunkból, milyen radikálisabb gyógyító lehetőségeink vannak?

2023. nov. 9. 09:54
A kérdező szavazást indított:
Szeretném ha Magyarországot gyámság alá venné az EU
Szeretném ha a Fidesz kormányozná tovább az országot
Egyéb, sem ez, sem az
18 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%

Ugyan!

Arról se lehet népszavazást tartani, hogy az emberek akarják-e, hogy egy akkumulátorgyárat építsenek a városuk szélére.

A választási bizottság mindenféle mondvacsinált ürügyekkel elkaszálja, pl. "nem egyértelmű a kérdés", amikor egy tízéves gyereknek is egyértelmű lenne.

2023. nov. 9. 09:57
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Amíg a nagy ember ... propagandáját a magyar emberek jó része szívesen fogyasztja, nincs lehetőség.

A többségnek tényleg össze kéne fogni, és egységesen fellépni, de ez csak az én vágyálmom.

Ez a gyámság egy marhaság.

2023. nov. 9. 09:59
 3/15 anonim ***** válasza:
10%

Először arról kéne megnyerni a népszavazást hogy az ellenzék nyerjen!

Amúgy ilyen törvény nincs!

2023. nov. 9. 10:00
 4/15 anonim ***** válasza:
12%
A magyar emberek a te gyámság alá helyezésed akarják.
2023. nov. 9. 10:01
 5/15 anonim ***** válasza:
46%
Gyámság alá helyezni egy országot? Valami nagy gond lehet a toronyban.
2023. nov. 9. 10:01
 6/15 anonim ***** válasza:
59%

Nem mind! Például én nem.

Cselekvő képtelenség esetén az embereket gyámság alá lehet vonni, de országokat - sajnos - nem.

2023. nov. 9. 10:03
 7/15 anonim ***** válasza:
45%

Előbb népszavazhatnál arról, hogy mikor akarsz megint a Szovjet Únió tagja lenni:

-előbb

-vagy mégkorábban

Az országnak abban a formájában, ahogy eddig ismertük vége van. Egy új Románia született, ahol csak születni tudnak az emberek, de élni és meghalni már nem.

2023. nov. 9. 10:03
 8/15 anonim ***** válasza:
67%

Sajnos igazad van.

2023. nov. 9. 10:05
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
4 én magyar ember vagyok, Magyarországon születtem, magyar felmenőim vannak, igazoltan évszázados családfával, de én sem szeretném a kérdezőt gyámság alá helyezni.
2023. nov. 9. 10:06
 10/15 anonim ***** válasza:
95%

Akkor már ketten vagyunk, a #4 rosszul tudja.

2023. nov. 9. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!