Kedves Fideszesek! Nem érzitek gáznak, hogy Orbán 10,7%-kal megvágta a nyugdíjasok bérét?
#9 Látod kisfiam, ezért marad a nyakatokon 2030-ban is ez a banda. Mert ilyen elmeroggyantak is osztani akarják az észt, mint te. Milyen riposzt ez barátom? A színvonal rövid vagy hosszú i-vel való írása között a valóságban az a különbség, hogy az egyiknél néhány tized, vagy századmásodperccel tovább tartod az ujjbegyed a kijelzőn, miközben zötyög alattad valamilyen jármű. Tehát még azt sem érted, hogy mi a különbség egy mobilos ügyetlenkedés és egy helyesírási hiba között! És ezt hasonlítod össze egy fogalomzavarral. És a végén még előjössz az ultima ratio-val, hogy én vagyok írástudatlan. Az ostoba fajankó már ebből logikusan következik.
No, miután megtörölted az orrod és az ivarérésed is lassan befejező szakaszához ér, akkor magyarázd már el nekem lécci, (hoppá, helyesírási hiba!) mióta bér a nyugdíj? Milyen mentséged van arra, hogy nem vagy képes pontosan megfogalmazni a mondandódat? Mi akadályozott meg eddigi életedben, hogy kettőnél több irodalmi alkotást végigolvass, szókincsedet gyarapítsd? Mi késztetett arra, hogy mérhetetlen szellemi fölényedet egy ilyen (most tovább nyomom neked) színvonalas portálon a nyomorgó vidéki fideszes nyugdíjasok orra alá dörgöld?
Légy szíves, emelj magadhoz, hogy aztán ilyen színvonalas kérdések skandálásával mihamarabb megbuktathassuk a patás ördög rémuralmát.
Szüleim nyugdíjasok, vidéken. Egyikük Fidesz szavazó, a másik Momentumos, mert a fiatalokat kell támogatni. Kettőjük nyugdíja (jaj, bocsánat, bére) valamivel több mint 600 ezer magyar forint. Osszál, szorozzál, sorosozzál, vonjál le következtetéseket, de azért a k*rva anyjukat, ugye?
(Eszem-f*szom, és az ilyenek azt hiszik azért kicsi a pénzük, mert ők ugyan mindent megtesznek a boldogulásért, de ...)
12.
Igen-igen magas nyugdíjat kapnak.
↑ „Ki állított olyat, hogy bér a nyugdíj?” (17:13)
Nem tudom annak nevét, aki írta, de itt fenn, kiemelt betűs részben azt olvasom, hogy „Orbán 10,7%-kal megvágta a nyugdíjasok bérét”. Ha a nyugdíj nem bér (márpedig nem bér), akkor mit vágott meg Orbán; azt, amit nem is kapnak a nyugdíjasok?
"A nyugdíj adható, nem jár"
Ezt meg honnan veszed? Ami adható, az a segély. A nyugdíj jár.
"a köztársaságban felhalmozott adót és nyugdíjat át mentette a saját államába"
Ettől kezdve enyhén szólva hiteltelen, úgy olvasom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!