A ballib oldal szerint miért vagyunk "sikertelenek"?
A ballib megnyilvánulás magyarul "sikertelenek vagyunk":
Nem azt csinálja a magyar kormány amit elvárnak a liberálisok és nem nőtt drasztikusan az államadósság, ellenben az uniós pénzek nélkül is növekedett a gazdaság az európai átlag feletti mértékben éveken át. Az életszínvonal itt tíz éven keresztül folyamatosan növekedett, még a covid miatt sem volt munkanélküliség, többen dolgoztak utána, mint előtte. Az elmúlt 1 évben ostoba módon nem léptek amikor lehozták a hírt, hogy a kereskedőknek az áremelések miatt, ennek oka az a hatalmas, megmagyarázhatatlan infláció ami elvitte az előző évek bérnövekedéseit. Ez az egy amit elcseszett a kormányzat - de ezt nagyon és most próbálják orvosolni, csak már nem fog sikerülni.
29 " a helyzet az, hogy Lőrinc yachtja (ami ráadásul nem is az övé, hanem BÉRELTE), ami 30 milliárd az lófütyike egy ország GDP-jéhez képest."
Te szerencsétlen agyhalott: egy kifli ellopása a GDP-hez mérten a nullával azonos, és mégis kihívják a rendőrt, mert lopni semmit, semmilyen szinten nem szabad, és nem is keresztény megnyilvánulás!
Ne mentegesd Orbán tolvajait, mert te is ugyanolyan bűnös vagy mint az igazi tolvajok!!!
28/31 anonim
„Én határozottan jobboldali vagyok, és szerintem is sikertelenek vagyunk.”
én: Ok. Jövőre én is többet akarok, többem is van, csak át kell szervezni a vagyonomat. (4 nebuló, a negyediknek 80 ezer a fejlesztése, de vszeg. 165 ezer lesz havonta
És jelenleg ez stresszes.)
Plusz a Rákosi komcsik elkobozták a család mai áron 100 milliós vagyonát annó. (vissza lehetne adni + idő-elteltéveli kárpótlás és nem lenne durci.)
Tehát belpesti komcsi utódok, adjátok vissza a zsét, amit papi nagy- és dédpapi elkobzott és minden jó lesz.
28/31 anonim : „Egyrészt azért, mert demográfiai szakadék felé robog az ország. Az nem vigasztal, hogy Európa más országai is.”
én: Jó, de mi akik neveljük, megalkottuk a jövő gyerkőceit kapunk 12 ezer per kölök, főállású anyaság 25 ezer per hó. A CSOK 1234 nagyrészt kedvezményes hitel, komoly havi részletekkel egy átlag-embernek.
28/31 anonim : „Másrészt azért, mert az állam közszolgáltatásai évtizedek óta sorvadnak. Ugyanaz a recept, mint az SZDSZ-nél: ha jobb egészségügyi ellátásra, oktatásra vágysz, fizesd meg.”
én: Gyurcsány az egész egészségügyet fizetőssé tette, és jelképes összeggel kezdett, mely később jelentősen megnőtt volna.
Ma is van fizetős, menj oda, de maradjon meg az ingyenes.
28/31 anonim : „a nemrég még szellemi pezsgést mutató értelmiségi holdudvar és politikai tábor”
Tehát a posztszoc magyarellenes szdsz…..
Sztem aki magyar és jobban érdekli az Aranybulla, mint a holokauszt, és jobban érdekli az ősmagyarok régészeti emlékei az csak magyar, nem náci, a holkausztosok nem kívánhatnak szektás betérést és magyar kultúránk teljes feladását. Jónapot kívánok. Nekem is fáj a holokauszt, és ugyanúgy fáj a britek rémtettei Indiában és Afrikában, de a Holokauszt annyira érdekel, mint az Izraelieket Trianon, vagy az Ukrán-Orosz háború, meg világ jelenleg folyó 50 plusz háborúja. Mi Tria-non népe, a Gulág népe, a Rákosi vagyonelkobzás és Recsk népe, nem a Holokauszt népe vagyunk. És ez nem bűn, de ami közelebbről érint az vagy te. (a Holokauszt elől segítők népe igen, mi is. Veszélyes volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!