Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány megakarja akadályozn...

A kormány megakarja akadályozni, hogy külföldről lehessen pénzelni a magyar médiumokat. A telex miért kezdett hatalmas rettegésbe a hír hallatán?

Figyelt kérdés

Állítólag ők nem kapnak "gurulódollárokat". Akkor meg nem értem miért kell ennyire félni, őket nem érinti a dolog. Elvileg az olvasók pénzelik a telexet.

[link]

Átláthatósági jelentéseket szoktak csinálni, amiben leírják mire költik a pénzt: [link]

Oké, ez mind szép és jó. Na de az nem szerepel konkrétan a jelentésben, hogy a támogatások honnan is vannak. Több helyen utalnak rá, hogy az olvasók a támogatók. Vajon igaz ez?

2023. nov. 4. 20:15
A kérdező szavazást indított:
Nem is tudom. Fura... Én se értem miért kell ennyire rettegni.
Ez csak egy trükk. Így akarnak az olvasókról még több támogatást legombolni.
Talán mégiscsak jut azokból a dollárokból a telexesekhez. Persze, hogy félnek. Elfogják zárni a pénzcsapot.
12 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
44%
Hülyeség akkor az unió a többi pénzt sem fogja ideadni.
2023. nov. 4. 20:16
 2/26 anonim ***** válasza:
83%
Én például magánszemély vagyok, külfödön élek. Mivel a Telexből (is) szoktam tájékozódni a hazai helyzetről, az én dollárjaimból is kapnak néhányat minden hónapban. Nevetséges, hogy ezt tövénnyle akarják tiltani, miközben az adófiztők pénzének milliárdait költik asaját propagandamédiájukra.
2023. nov. 4. 20:24
 3/26 anonim ***** válasza:
74%
Mert a magyar médiumokat a fidesz pénzeli,így értelemszerűen a fidesz propagandáját tolják.a telex az esélyegyenlőség és a szólásszabadság miatt retteg úgymond.
2023. nov. 4. 20:27
 4/26 anonim ***** válasza:
1%
Mert a telex nem magyar. Igazából a magyar nyelvben sem x sem y nincs, tehát eleve nem lehetnek magyarok.
2023. nov. 4. 20:37
 5/26 anonim ***** válasza:
21%

Támogatom ezt a javaslatot.

Végre helyükre kerülnek a külföldről pénzelt, nem a magyar nép érdekeit képviselő magyarországi médiumok, mint például a Telex. Ezek azok a kritikus hírportálok, amelyek máskor mindenről hosszan beszámolnak, ami szerintük Magyarországnak vagy a magyar embereknek rossz. Ami Magyarországnak, vagy a magyar embereknek jó, azt megpróbálják elhallgatni.

2023. nov. 4. 20:38
 6/26 anonim ***** válasza:
73%
Igazi fideszes fonnyadt nemzeti konzultáció szagú szavazás, gratulálok.
2023. nov. 4. 20:44
 7/26 anonim ***** válasza:
76%

Mert a folyamat ami felé mutat ez aggasztó.

1. A fidesz leuralta a media 99%át.

2. Mindent megtesz hogy a kormánnyal nem egyező hangokat elnémítsa. Pl e miatt visszamondta a norvég alapot, mert abból 1% civil szervezetekhez ment volna.

Vagy akár kormány ellenes kampanyra, vagy csak a lakossag felvilagosítására ami önmagaban az egyik legsúlyosabb kormány ellenes tett.

3. Az ellenzéki media teljes forrasmegvonása, informacióik korlatozasa.

Ellenzéki politikus ujsagíró közmediában nem jelenhet meg.

4. A jövő, az orosz és a szlovak modszer....az ellenzéki politikus vagy újsagíró megöletése.

Bár itt már történt egyértelműsítés fidesz részről mikor megölették hommonait és a testét megalazó helyszínre tették.

A fidesz gondja ezzel az volt, hogy a gazdasagi és tarsadalom ellenes büncselekményeire a társadalom már immunis.

Így ez nem érdekli őket.

Ezert él meg haddhazy vagy jakab peter.

Viszont a magánéletük leleplezése, valós kepmutató pökkhendi mivoltuk bemutatása tabu.

Ezert akár még a nyilt diktatúra előtt is ölnek.

2023. nov. 4. 20:50
 8/26 anonim ***** válasza:
70%

5 A telex a piacról él

Miket próbáltak elhallgattatni, ami a magyar embereknek jó?

Azt nézném meg, hogy melyik médium maradna meg az országban az állam támogatása nélkül

2023. nov. 4. 20:50
 9/26 anonim ***** válasza:
4%

"A telex miért kezdett hatalmas rettegésbe a hír hallatán?"

Miért, miért?

Mert akkor pénz nélkül maradnának.

Nézd meg mekkora hisztit csináltak a "civil" szervezetek amikor csak annyit kellett volna tenniük - azoknak akik annyira az átláthatóságot hirdetik amúgy - hogy minden támogatójukat nyilvánossá teszik és jelölik az oldalukon, hogy mindenki könnyen láthassa honnan kapják a pénzüket.

Akkor is azért ment a hiszti mert szóban ugyan a magyar emberek képviselői voltak, valójában külföldről fizetett, koránt sem civil szervezetek, idegen érdekeket képviselve.

Van az a mondás, hogy mindig az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég. Ha ők sírnak ezen javaslat miatt, akkor azért, mert nekik lenne rossz miatta.

2023. nov. 4. 21:00
 10/26 anonim ***** válasza:
17%

"

Miért, miért?

Mert akkor pénz nélkül maradnának.

Nézd meg mekkora hisztit csináltak a "civil" szervezetek amikor csak annyit kellett volna tenniük - azoknak akik annyira az átláthatóságot hirdetik amúgy - hogy minden támogatójukat nyilvánossá teszik és jelölik az oldalukon, hogy mindenki könnyen láthassa honnan kapják a pénzüket.

Akkor is azért ment a hiszti mert szóban ugyan a magyar emberek képviselői voltak, valójában külföldről fizetett, koránt sem civil szervezetek, idegen érdekeket képviselve.

Van az a mondás, hogy mindig az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég. Ha ők sírnak ezen javaslat miatt, akkor azért, mert nekik lenne rossz miatta."

Ez egy 100 százalékban hasznos válasz, kár, hogy nem lehet kiemelni. Minden érvelés tökéletesen megállja a helyét és nem elfogult, hanem tárgyilagos, érthető.

2023. nov. 4. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!