Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapesten miért van ennyire...

Budapesten miért van ennyire büdös, és Karácsony miért nem tesz ellene semmit?

Figyelt kérdés

10 éve voltam utoljára a fővárosban. Emlékeim szerint akkor nem volt ennyire büdös a város. Mit csinál Karácsony rosszul?

Tiszta csatornaszag az egész. A tömegközlekedést inkább felejtsétek el, mert szerintem a pestiek nem szeretnek fürödni.

Mindenhol pisi, hányás, kaki szag keveréke terjeng.

A csövesek meg zaklatják az embert, állandóan kéregetnek. Ez amúgy nem törvénybe ütköző? Miért nem tesz semmit a város vezetése ez ellen?

Eskü felszabadult a testem ahogy elhagytam a várost. Rögtön mély szippantás a tiszta levegőbe.

2023. nov. 2. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
Idejön a parasztja trágyás gumicsizmában, és csodálkozik, hogy mindenütt szar szag van.
2023. nov. 2. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:

"A csövesek meg zaklatják az embert"

Akik vidékről jöttek ide a pénz miatt.

2023. nov. 2. 20:37
 13/14 anonim ***** válasza:

"Eskü felszabadult a testem ahogy elhagytam a várost. Rögtön mély szippantás a tiszta levegőbe."

Értjük, értjük de kár strapálni magadat ezzel Petöfi régen sokkal szebben megirta már:

"Ott vagyok honn, ott az én világom

Börtönéből szabadúlt sas lelkem,

Ha a rónák végtelenjét látom.

Felröpűlök ekkor gondolatban

Túl a földön felhők közelébe,

S mosolyogva néz rám a Dunától

A Tiszáig nyúló róna képe. "

2023. nov. 2. 20:40
 14/14 Alex Fly ***** válasza:
Mert ott van a Parlament és a Karmelita...
2023. nov. 3. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!