"kulturális és erkölcsi botrány a Momentum és Hadházy Ákos magatartása" Még Csintalan Sándor szerint is. Kinek van igaza?
A beszélgetésben aktualitásként szóba került az Országgyűlésben elfogadott „A terrorizmus elítéléséről és az áldozatok melletti kiállásról” szóló határozat, amellyel kapcsolatban Csintalan Sándort megdöbbentette, hogy erre Hadházy Ákos nemmel szavazott, és a Momentum pedig nem ment be szavazni.
„Ez olyan kulturális és erkölcsi botrány, amit én nagyon nehezen tudok kezelni” [link]
A tapasztalaton alapuló meggyőződés nem gyűlölet.
Amúgy bármelyik döntés mellett és ellen is lehet érvelni, mert ez frankó gumicsont.
Nem tudom, milyen szövegkörnyezetben esett róla szó, de kissé hiányos a felsorolás.
Novák Előd (Mi Hazánk) is „Nem”-mel szavazott.
A Momentum képviselőin kívül Bartos Mónika, Rogán Antal, Dr. Turi-Kovács Béla (Fidesz), dr. Vadai Ágnes (DK), Dr. Gurmai Zita, Dr. Tóth Bertalan, Vajda Zoltán (MSZP), Bencze János (Jobbik), Dr. Mellár Tamás, Szabó Rebeka, Tordai Bence (Párbeszéd), Toroczkai László (Mi Hazánk), Bakos Bernadett, Ungár Péter (LMP) sem ment be szavazni, továbbá Dr. Apáti István, Dócs Dávid, Dúró Dóra, Szabadi István (Mi Hazánk) bár ott volt a helyén, de „Tartózkodom”-mal szavazott.
Én is nemmel szavaztam volna.
Egyoldalú az egész, mert egyrészt Izrael is háborús bűncselekményt követ el a gázai civilek bombázásával, másrészt nevetséges, hogy Oroszország minden háborús bűncselekményét mentegeti a Fidesz, itt meg azonnal legénykednek, hogy keményen odamondogatnak a palesztinoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!