Hogy éreztétek magatokat,amikor elsöprő győzelemmel nyert a fidesz a választásokkon 4x is ?
Én inkább az országot sajnáltam és sajnálom Orbántól ahogy rátelepszik.
Nincs bennem öröm amikor nyer valamelyik párt, mert szükséges rossznak tartom a politikusokat.
Tiszteletben tartottam a szavazók akaratát, és örültem a demokrácia győzelmének. Bár a kampány mocskos volt, a szavazás eredménye tiszta, magas részvételi aránnyal. Nem volt mibe belekötni.
A teljes ellenzéki banda szégyene, hogy nem vállalták a vereséget. Végleg elásták magukat, A-Z kipróbáltak minden lehetőséget, ALKALMATLANOK bármire. A teljes garnitúrának mennie kell. aki még mindig rájuk szavaz, az ugyanolyan hüly, mint egy fideszes.
Ha MZP nem zagyvál össze-vissza, és az ellenzék is a békét skandálja, akkor talán a 2/3 megakadályozható lett volna, de a fidesz győzelem megkérdőjelezhetetlen. A nép akarata győzött, folytatódik a fidesz politika. Ez van, menni kell tovább. Ha lesz alternatíva, akkor lesz változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!