Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen módon népszerűsíti a...

Milyen módon népszerűsíti a homoszexualítást a word press kiállítás meleg nyugdíjasotthont ábrázoló képe?

Figyelt kérdés
A törvény szerint tilos a homoszexualítást népszerűsíteni, de az a kép, ami miatt megtiltották a teljes kiállítás megtekintését a kiskorúaknak, pont hogy nem népszerűsíti, hanem elrettenti a fiatalokat a homoszexualítástól, hiszen azt mutatja be, hogy milyen rossz sorsuk van a fülöp szigeti öreg melegeknek. Akkor meg miért kellett megtiltani a megtekintését? És a többi képet miért nem nézhetik meg a kiskorúak?

2023. nov. 1. 12:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Mert sajnos a jobboldaliak olyan ostobák, hogy nem értik meg, hogy a homo- és biszexualitás illetve transzneműség is része a társadalomnak, amiről pont hogy tinédzser korban kell beszélni, hogy a meleg/leszbi/bi/transz tinik tidják meg hogy ez normális. Pont úg, ahogy a heteroszexuálisról is tinikorban kell felvilágosítást adni. És a jobboldalnak aljas módon a gyűlöletkeltés fontosabb, mint a kultúralis/művészi szabadság
2023. nov. 3. 14:39
 12/15 A kérdező kommentje:
#11: Nem ez volt a kérdés. A fogalmazásmódodból látszik, hogy te sem vagy különb semmivel.
2023. nov. 3. 16:34
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Én liberális vagyok és kicsit okosabb nálad. Mert nem különböztetek meg senkit
2023. nov. 3. 16:37
 14/15 A kérdező kommentje:
#13: Igazad van. Te vagy a legokosabb. Mindenkinél okosabb vagy, hiszen liberális vagy. Azt is tudod ismeretlenül, hogy mások milyen okosak, milyen végzettségük van, stb. És főként szerény, mert arról sem feledkezzünk meg, hiszen nem kell mondanod, hogy milyen okos vagy.
2023. nov. 3. 16:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem volt azokban a képekben semmi elrettentő. Semmi vonzó sem volt bennük, ha már itt tartunk. Csak bemutatta, hogy idős emberek hogyan tudnak együtt, egy szerető közösségben élni, annak ellenére, hogy idősként, és ráadásul LMBTQ-személyként valószínűleg a társadalom perifériájára szorulnak. Szerintem egy “heteroszexuális” idősek otthona sem csábító az átlag fiatalnak, lássuk be. Ott sincsenek szebb sorsok. A helyzet az, hogy ez a “gyermekvédelmi törvény” tulajdonképpen annyit ért el, hogy állandó téma lett a melegek vegzálása, aminek ellenpólusaként nyilván hangosabban kell megszólalnia a melegek mellett kiálló oldalnak is. Ha nem lenne folyamatos az uszítás, nem beszélnénk erről állandóan, csak megférnénk egymás mellett békében. Bevallom, nekem is az keltette fel az érdeklődésemet igazán a fotókiállítással kapcsoltban, hogy elkezdődött körülötte ez a melegellenes hiszti. Akkor már úgy voltam vele, hogy na, ha valamitől ennyire összep*sálják magukat a mihazánkosok, arra érdemes lehet ránézni :) A fóliázott könyvekkel is ugyanez a helyzet, nyilván bemegy a fiatal, látja, hogy na, ez bizony tiltva van, akkor ebben biztos valami nagyon érdekes lehet. A nagy “gyermekvédők” sajnos azt nem veszik egyáltalán figyelembe, hogy egy átlagos fiatal az interneten milyen tartalmakhoz férhet hozzá. Mert ott bizony nem csak idős fülöp-szigeteki bácsik vannak rúzsban meg parókában, meg meleg tinipáros képregény, hanem sokkal inkább valóban olyan tartalmak, amikhez mondjuk egy gyereknek nem feltétlen kellene hozzáférnie. Sajnálatos, hogy pont azok a tartalmak kerülnek tiltásra, amik azt mutatják be, hogy ezek az emberek hogyan tudnak ugyanolyan életet élni, mint bárki más, ugyanúgy dolgozni, suliba járni, megöregedni, stb, csak közben mondjuk a saját nemüket szeretve. De nyilván ez is egy eszköz arra, hogy a melegeket konkrétan démonizáljuk. Amíg nem látja valaki azokat a képeket, könnyű azt képzelnie, hogy fhú, micsoda ocsmány, ördögtől való, gusztustalan dolgokat csinálhatnak azok a meleg öregek a Fülöp-szigeteket!! Aztán megnézi őket, és öregembereket lát egy idősotthonban. Ennyi :)
2023. nov. 7. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!