Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A külföldiek elveszik a...

A külföldiek elveszik a magyarok munkáját?

Figyelt kérdés
Néhány helyen olvastam, hogy magyarokat rúgtak ki majd ukránokat, filipponókat vettek fel helyettük, mert ők olcsóbban, rosszabb munkakörülmények mellett is keményebben dolgoznak. Ugyanakkor mostanság néhány megnyugtatni kívánó cikket is olvastam, miszerint a munkáltató csak akkor vehet fel külföldit, ha nem talál rá magyar munkaerőt, és hogy minden munkavállaló csak B tervként gondol a külföldiekre. Mi az igazság?

2023. okt. 31. 07:08
1 2
 11/15 anonim válasza:
0%
s most akkó milesz
2023. okt. 31. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:
34%

"magyarok veszik el a német francia, holland, stb emberek munkáját?

A munkáltatók azt alkalmazzák, aki kevesebb fizetést kér"

nem veszik el se a német, se a francia, se a holland emberek munkáját. a németek 80%-a nem végzi el a trágya munkát, 10%-a meg inkább otthon ül, minthogy xar munkát végezzen, mert az már derogál neki. ilyen a szomszédom is. undorító pöfeteg bajor gorilla, egész nap itthon ül, dohányzik, iszik. talan napi 5 órát melózik 3 nap. és rengeteg ilyen van. lusta dolgozni.

2023. okt. 31. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

12-es: Amit írsz, az garantáltan nem igaz, én ITT ÉLEK Németországban, látom, hogy a bnémetek ugyanúgy elvégeznének mindenféle munkát, csak amit kapnak érte, abból éhenhalnának.

Másrészt a magyarok sem csak mosogatnak, magasabb szintü munkáknál is fele annyiért elvégeznek sok mindent, tehát elveszik az itteniektöl a munkahelyeket.

Az meg, hogy elvileg ismersz EGY valakit, aki neked negatív, az nem mérvadó, másrészt meg egyszer nézz körül Magyarországon, mit csinál az emberek többsége - iszik, beesik a TV elé és ennyi a maximum.

2023. okt. 31. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:
30%

"bnémetek ugyanúgy elvégeznének mindenféle munkát, csak amit kapnak érte, abból éhenhalnának"

más is éhenhal, mégis elvégzi. na meg ha nem fest-en zabálnának el, meg vedelnének el mindent, elég lenne a kevesebb pénz is. csak ugye megszoktak a jóvilágot, azt most, hogy lejjebb kene adni, inkabb baxik elmenni bagóért dolgozni. én is itt élek, tudom, mert látom. nálunk rettentö emberhiány van, van egy csomó munkanélküli, mégse jön 1 német sem...amelyik véletlen ideszédeleg, az 3 nap után húz is el, mert lusta, alkalmatlan hozzá. a nejem kórházban nővér. alig van német kollégája, egyik sem akar segget törölni, de azt elvárja, hogy az övét majd kinyalják. szokta mondani, hogy valamelyik csak azért csenget neki, hogy vigyen egy kávét, vagy mert leesett a tolla...szóval ez az elveszik a németek munkáját...olyanoktól nem is nehéz, akiknek a kávésbögre a kézben a maniájuk, meg állandóan rohangálnak cigarettázni. ott lógnak, ahol csak tudnak.

2023. okt. 31. 19:18
 15/15 anonim ***** válasza:
2023. nov. 1. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!