Ezek után is úgy gondolod, hogy senki sem beszél HUXITról az EUn belül és nem lehetséges?
A félelmedet nem lehet eloszlatni, mert az az igazság, hogy bármi megtörténhet, csak a valószínűségek különböznek. Soha senki nem tudja neked garantálni, hogy nem raknak ki minket az EU-ból, egyszerűen csak nem valószínű.
Hidd el, ha lenne rá mód, már megtették volna. Orbán olyan szinten járatta le az országot, mint még senki. Háború van Európában, ő meg elmegy rángatózni az agresszorhoz, gáncsol, ahol tud, folyamatosan akadályozza az EU közös fellépését a vétóival, és megállás nélkül hergeli a híveit az EU ellen. Újra: ha lenne rá lehetőség, már kibszták volna ezt a tetves országot, de nincs.
18-as: MO egy KIS állam, aminek azért túl sok szava nincs, ezért nem ö dönt az EU-n belül (szerencsére)
Akik szerint meg az EU-ból csak kára van MO-nak, azok próbáljanak meg kicsit gondolkodni (mégha nehéz is nekik), hogyha az EU-n keresztül idekerült munkahelyek megszünnének, mi maradna? Ugyanis akkor megszünne gyakorlatilag az összes munkalehetöség.
A kérdező azt sem érzi, hogy a kikerülés gazdasági öngyilkosság lenne, minden külföldi gyár lépne innen, vagyis ha feltételezve, hogy ki akarnának tenni (amire nincs lehetőség jelenleg), akkor Orbán fülét-farkát behúzva teljesítene egyből minden EU-kérést, mert a kedvenc kínai gyárai faképnél hagynák egyébként, és nem várná meg, hogy kitegyenek minket.
A kikerülés a gazdasági összeomláson kívül Orbán Eu-s politikai pozíciójának megsemmisülésével is járna, senkit sem érdekelne ő azontúl, mert egy Eu-n kívüli nulla ország vezetője lenne csak, így a gazdasági érdekeken túl Orbán személyes ego-ja sem engedné, hogy hagyja a kikerülést, mert az az ő eljelentéktelenedését is jelentené egyben. Inkább beadná akkor a derekát az EU-nak.
45, ez már átmegy személyeskedésbe.
Azt hiszem, hogy, ha csak nem vagy gondolatolvasó, akkor nem tudod, hogy én mit értek, vagy, mit nem. De kérlek, ne vigyük el erre az irányt.
Pontosan értem, hogy mi történik az országgal, pontosan értem, hogy mi történik a magyar politikában és egyáltalán nem vagyok tőle nyugodt.
"Azt hiszem, hogy, ha csak nem vagy gondolatolvasó, akkor nem tudod, hogy én mit értek, vagy, mit nem"
Dehogynem, ha egyszer ezeket pont te mutatod be a válaszaidon keresztül. Természetesen nem kizárható, hogy csak tettetted az értetlenséget, de ez esetben pedig nem róhatod fel, hogy a kommentelőknek pont az jött le a válaszaidból, amit te tettettél.
47: így van, teljesen világosan ki lett fejtve feljebb, hogy Orbánnak miért nem lenne érdeke a kilépés, ezekután ettől rettegni nem racionális, mert Orbán bármilyen megszabott feltételt teljesítene, hogy ne tegyék ki, és ne legyen egy gazdaságilag becsődölő ország jelentéktelen miniszterelnöke
Ő Európa-szintű politikus akar lenni, akiről beszélnek, aki tényező, és ilyen csak az EU-n belül lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!