A DK miért vitte be a hátán 2022-ben a Momentum nevű törpepártot?
Mi az, hogy bevitte a hátán?
Mondjuk Budán, ahol mind az 5 körzetet elveszette a DK az előválasztáson, ebből 3 esetben a Momentummal szemben?
Hány DK-s jelölt bukott el 22-ben? Baromi sok. Hogy miért? Pl. mert a DK folyamatosan ekézte az összefogást, és mert az ellenzéki érzelműek egy része nem akart DK-s jelöltre szavazni! A DK-sok hozták a leggyengébb eredményt a körzetekben!
És mi az hogy "bomlasztja"? Kritikát fogalmazott meg: lehet, hogy igaza van, lehet, hogy nem de a "bomlasztás" hülyeség.
Nopláne "folyamatosan"? Mitől folyamatosan?
#11-nek:
Szerintem biztos lehetsz benne, hogy ezt az összefosásdi hibát nem követjük el még egyszer.
Alig várom már, hogy 2026-ban egy Momentumos f@szagyerek körbehordozza majd Gyurcsány fejét a választások előtt.
Mindenki tapsol majd a hősnek. Végre valaki legyőzte a gonosz sárkányt.
Aztán a választást követő napon szembesülnek a ténnyel, hogy újabb 2/3 lesz 2030-ig.
#15-nek:
Persze.
Mindig, mindenben van valaki, aki jobb egy másiknál. Én például valszeg sokkal jobb vagyok, mint Mike Tyson. Sakkban xarrá gyaláznám.
Kérdés, hogy egy bármilyen elsőségnek van -e érdemi jelentősége? Mert szerintem a te példádnak nincs. Ez olyan, mint amikor a DK büszke arra, hogy a legerősebb ellenzéki párt.
Fidesz 2/3 mellett, én erre nem vagyok büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!