Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A DK miért vitte be a hátán...

A DK miért vitte be a hátán 2022-ben a Momentum nevű törpepártot?

Figyelt kérdés
Donáthék folyamatosan bomlasszák a DK-t.

2023. okt. 25. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Mi az, hogy bevitte a hátán?

Mondjuk Budán, ahol mind az 5 körzetet elveszette a DK az előválasztáson, ebből 3 esetben a Momentummal szemben?

Hány DK-s jelölt bukott el 22-ben? Baromi sok. Hogy miért? Pl. mert a DK folyamatosan ekézte az összefogást, és mert az ellenzéki érzelműek egy része nem akart DK-s jelöltre szavazni! A DK-sok hozták a leggyengébb eredményt a körzetekben!

2023. okt. 25. 20:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

És mi az hogy "bomlasztja"? Kritikát fogalmazott meg: lehet, hogy igaza van, lehet, hogy nem de a "bomlasztás" hülyeség.

Nopláne "folyamatosan"? Mitől folyamatosan?

2023. okt. 25. 20:12
 13/16 DK-s ***** válasza:
40%

#11-nek:

Szerintem biztos lehetsz benne, hogy ezt az összefosásdi hibát nem követjük el még egyszer.

2023. okt. 25. 21:20
 14/16 anonim ***** válasza:
44%

Alig várom már, hogy 2026-ban egy Momentumos f@szagyerek körbehordozza majd Gyurcsány fejét a választások előtt.

Mindenki tapsol majd a hősnek. Végre valaki legyőzte a gonosz sárkányt.

Aztán a választást követő napon szembesülnek a ténnyel, hogy újabb 2/3 lesz 2030-ig.

2023. okt. 25. 23:54
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
DK-s: de akkor ugyebár azt megállapíthatjuk, hogy van, ahol a Momentum az erősebb.
2023. okt. 26. 10:24
 16/16 DK-s ***** válasza:
40%

#15-nek:

Persze.

Mindig, mindenben van valaki, aki jobb egy másiknál. Én például valszeg sokkal jobb vagyok, mint Mike Tyson. Sakkban xarrá gyaláznám.

Kérdés, hogy egy bármilyen elsőségnek van -e érdemi jelentősége? Mert szerintem a te példádnak nincs. Ez olyan, mint amikor a DK büszke arra, hogy a legerősebb ellenzéki párt.

Fidesz 2/3 mellett, én erre nem vagyok büszke.

2023. okt. 26. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!