Orbán Viktor beszéde mit gondolsz erről?
Piros a paradicsom nem sárga
előre megyünk nem hátra.
Megint csak a populizmus.
Ha Orbánnak kellett volna anno szembe szállnia az oroszokkal, ő is csak táncikált volna.
Brüsszellel könnyű dolga van, neki nincs 5 milliós hadserege :D
Kövezzetek meg, én látok a vénembernél némi jellemfejlődést.
Egészen rendben van a beszéd. Persze akad egy-egy migráns, béke. Meg kell említeni, hogy az ellenzék mind gonosz kommunista ellenség. Tudatni kell, hogy az apa férfi az infláció nő, család az első, ne legyél B_zi, legyél szittya keresztény, és persze Brüsszel.
Meglepő módon elhangzik a szovjetek kifejezés is. Biztos ezért remegett annyira amikor Putyin mellett ült, mert csak rettegve merte megkérdezni, hogy "egyszer azért csak megemlíthetem, ugye gazdi?"
Persze a végére azért csak úgy táncolunk ahogy Putyin fütyül.
Megemlíthette Moszkvát, cserébe emlegetni kell a guruló dollárokat meg Brüsszel gonosz értem. Meg azért kell egy kis kampány, mert EP lesz jövőre.
Összességében az elmúlt 13 évnyi agymenésből ez volt az egyedüli normális 56-os beszéde.
Sikerült neki megragadnia az ünnep "lényegét"...
Ja nem, továbbra sem...
#8 Szerintem most annyira nem volt vészes, azt mondom, hogy 70-80%-ban sikerült valójában a forradalomról illetve annak Veszprémi átiratáról beszélnie. Ami hatalmas fejlődés a tavalyihoz képest ahol konkrétan mindenről szó volt, csak forradalomról nem.
A korábbi pesti beszédei meg 90%-ban csak cirkusz volt a hívőknek, érdemes 1-2-őt visszanézni, konkrétan első perctől ment a Gyurcsányozás, Sorosozás meg fan service.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!