Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai meg a pártja mikor...

Toroczkai meg a pártja mikor ment el ennyire hardcore konteós irányba?

Figyelt kérdés
Pár éve még valós problémákkal foglalkozott sokat a László, mint végrehajtói maffia, fideszes közlénzlopás, stb. Ma meg gyakorlatilag az egészen gyermeteg WHO-rettegés és hasonlok adják a fő témát.

2023. okt. 21. 12:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#10 "Én nem mondok el semmit a WHO-ról."

Naná, hogy nem mondasz, mert semmit nem tudsz róla. Csak reszeled a körmöd és hülyeségeket beszélsz mint nyuszika a viccben.

Nekem vannak érveim, megszámozva írom, mert félő hogy másként nem fogod észrevenni hogy ezek márpedig érvek!!

Szóval:

1-es érv: a WHO-t 80%-ban Bill Gates finanszírozza 2015 óta. Azóta leváltották a vezetőjét és megszabadultak rengeteg embertől, szépen berakták a saját embereiket.

2-es érv: Bill Gates-ről a hülye is tudja, hogy rengeteget fektetett a gyógyszergyárakba vakcinafejlesztésbe, gyártásba.

3-as érv: elég sok "véletlen" volt ott a covid kitörése körül is, amiben Billy fiú szintén szerepet játszott...

4-es érv: A WHO-féle szerződés aláírásával az országok kötelezik magukat arra hogy végrehajtsák a WHO utasításait minden olyan esetben mikor felmerül egy világjárvány veszélye (ja és hát az is benne van hogy a WHO dönti el hogy mi számít ilyen veszélynek...)

Konklúzió: Bill Gates remekül fog majd kaszálni ha mondjuk úgy 5-10 évente eladhat X-milliárd vakcinát. Erre a WHO-t fogja majd használni. És - mivel a szerződés jogi alapot teremt - meg is teheti majd. Ez is lehet egy érv, de legyen mondjuk konklúzió.

De érvek ide vagy oda, mondok neked valamit.

Te Haver azt sem vennéd észre (vagy nem hinnéd el!), ha valaki egy duplacsöves vadászpuskát tolna a seggedbe, addig míg meg nem húzza a ravaszt!

Nos, nekem ezek szerint van itt 4 + 1 érvem. Neked hány van? Ja, hogy neked NINCS... De - gondolom - neked nem is kell hogy legyen, hisz te a hivatalos narratívát szajkózod (és ettől mindjárt felsőbbrendűnek érzed magad és lehülyézel bárkit akiben még van józanész és életösztön - amik ugye belőled valahogy kivesztek!) és veszi a fáradságot, hogy tájékozódjon! HAVEEEEEER!!! :D

2023. nov. 5. 23:01
 12/17 A kérdező kommentje:

Itt egy kis factcheck:

[link]

Peresze tudom, egy hardcore mihazánkosnak ez csak a dollármédia porhintése, jól gondolom?:)

2023. nov. 6. 03:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Hehe, akkor itt van egy másik "fastcheck", magáról a Lakmusznak nevezett gittegyletről:

[link]

Én a Brit parlament oldaláról töltöttem le a szerződéstervezetet Te meg jössz itt a Lakmusszal... Erről ennyit.

2023. nov. 6. 10:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja, igen, az érveimre egyszerűen nem reagáltál. A Te érved a Lakmusz! :D
2023. nov. 6. 10:53
 15/17 A kérdező kommentje:

Mondom én 😂

“Dollarmedia, Soros”, a konteózombi ezzel a maga részéről le is tudta az ügyet és megtér a konteós akolmelegbe.

Me vedd magadra, általánosságban mondtam.

2023. nov. 6. 14:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Bizony általánosítasz. És rólam is ezt feltételezed. De sebaj, neked eddig terjed a vitakultúrád. A Lakmusz az feddhetetlen és ha valaki ezt megkérdőjelezi az automatikusan konteós meg egyebek. Nem tudom mit takar ugyan ez hogy "dollarmedia, Soros" de mindegy. Te nem is azért írtad ezt a kérdést ki, hogy választ kapj. Csak a saját baromságod megerősítését várod a fajtádtól. Értve.
2023. nov. 6. 17:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Konteós az, aki idióta feltételezésekből gyárt magának vélt valóságot.

2023. nov. 8. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!