Elképzelhető, hogy Orbán Viktor azért rángatózott meg volt annyira ideges a Putyinnal való találkozása során mert nem szeretne véletlenül kiesni az ablakon?
Az a helyzet, hogy ő orban viktorban nem egy történelmi társországot,egy történelmi szövetségest, vagy egy identitás szövetségest lát, hanem csak a Nyugat utolsó árulóját, és az ilyennek nincs becsülete Keleten sem. A történelmi tradíciót elárulja, feláldozza, leköpi és leszállítja Moszkvának. Amikor a tartótiszteddel találkozol, akkor nem te vagy a helyzet,sorsod ura, amely kiül az ember arcára,testtartására. Például meghajolt Lavrov előtt , pedig nem szokás egy másik ország miniszterelnökének meghajolni egy külügyminiszter előtt. Eleve egy demokrata, egy polgár az nem hajlong, max egy emlékmű előtt.
Ezt a ciki felvételt hozta nyilvánosságra a Kreml, ellehet gondolkozni rajta miért pont ezt a részletet, ahol nem tűnik utcai harcosnak.
Ez a találkozása a csüngőhasúnak nagyon szánalmas és vállalhatatlan.
Próbálhatják ezt a fideszesek megmagyarázni - nem lehet.
"Verd ki inkább, ha unatkozol. Ilyen kérdést..."
Ugyan már, más öröme sincs az életben, szerintem nyugodtan írja csak ki napi háromszor a kérdést (reggel, éjjel, este)! Ne sajnáljuk ezt a kis örömet a DK nyugdíjas kommandójától!
"Ugyan már, más öröme sincs az életben, szerintem nyugodtan írja csak ki napi háromszor a kérdést (reggel, éjjel, este)! Ne sajnáljuk ezt a kis örömet a DK nyugdíjas kommandójától!"
Nem vagyok érintett, ez a hozzászólásod nem nekem szól, ettől függetlenül a nyugdíjasok cikizése nem kisebbíti a csüngőhasú égését.
Merkel mama attitude-je sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!