Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a Fideszre szavaztak...

Akik a Fideszre szavaztak legutóbb egyetértetek Orbán oroszbarát politikájával?

Figyelt kérdés

2023. okt. 20. 10:53
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem is oroszbarát
31 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
70%
Mikor értitek már meg végre! Orbán akármit csinálhat, mi akkor is rá fogunk szavazni! Elveheti mindenemet, éhezhetek, akkor is rá szavazok! Mert így helyes, nehogy visszajöjjön a Gyurcsány, meg a Soros betelepítsen ide migránsokat! Ezt csak Orbán tudja megakadályozni!!!!!
2023. okt. 20. 10:59
 2/24 anonim ***** válasza:
18%
Igen. Én inkább a Nyugatot nem értem, ahogy ilyen óvodás-szintű russzofóbiába kezdett. Pl. átnevezik az orosz hússalátát, meg abbahagyják a Hattyúk Tavának és Csajkovszkij darabjainak a játszását. Ilyen még az 50-es évek McCarthyzmusa, vagy a 80-as évek Reagan Csillagháborús terve alatt sem volt.
2023. okt. 20. 11:03
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
2, ne is mond, a Moszkva tér új nevét, a mai napig nem tudom rendesen kimondani.
2023. okt. 20. 11:05
 4/24 anonim ***** válasza:
22%

Én is inkább éheznék, mintsem Gyurcsány hatalomra kerüljön.

Egyébként nincs oroszbarát politika.

Magyarbarát politika van, így ha a magyar érdekek egybeesik az orosz érdekekkel akkor az nem oroszbarát, hanem magyarbarát politika.

2023. okt. 20. 11:05
 5/24 anonim ***** válasza:
28%

Arról nem is beszélve hogy orosz állampolgárokat büntetnek, a kollektív bűnösség elve alapján.

Ennyi erővel palesztinokkal is ugyanezt az eljárást kellene alkalmazni.

Vagyis nem kellene, mert szégyen, de úgy értem ha nem lenne kettős mérce.

2023. okt. 20. 11:07
 6/24 anonim ***** válasza:
19%
Én egyetértek, egyensúlyozni kell energetikában, külpolitikában is. Az "oroszbarát" szó amúgy túlzás. De fenn kell tartanai a párbeszédet Moszkvával és Pekinggel.
2023. okt. 20. 11:08
 7/24 anonim ***** válasza:
26%
Igen, a baloldal sokkal rosszabb lenne!
2023. okt. 20. 11:10
 8/24 anonim ***** válasza:
68%
6, soha nem fogom megérteni, hogy a környező szomszédaink, akinek ugyanúgy nincs tengerpartjuk, mint nekünk, mégis, hogy tudnak ilyen kapcsolatok nélkül még egyáltalán létezni, nemhogy fűteni.
2023. okt. 20. 11:12
 9/24 anonim ***** válasza:
34%

Az USA még mindig rendületlenül veszi Oroszországtól az Uránt. Akkor Biden is Oroszbarát?

Brüsszel folyamatosan veszi az orosz gyémántokat, akkor az EU is oroszbarát? 😅

2023. okt. 20. 11:20
 10/24 anonim ***** válasza:
9%

Annyi a különbség mint amikor bemész a boltba egy kiló kenyérért aztán fizetésnél rámosolyogsz a pénztárosra és váltasz vele néhány szót vagy csak mogorván oda lököd a bankkártyád.

Az első eset mennyire elítélendő.

2023. okt. 20. 11:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!