Mikor lesz a következő békemenet?
Figyelt kérdés
Szeretek rajta részt venni. De nem láttam a következő dátumát. Mikorra szervezik a következőt? Remélem március 15.-én lesz. Mert akkor ott a helyem.2023. okt. 19. 21:08
2/5 anonim válasza:
Majd ha szükség lesz rá. Most semmi szükség nincsen egy békemenetre.
3/5 anonim válasza:
Számos bennfentes forrás szerint a teljes burgonyabetakarítás után várható. A földeken garázdálkodó krumplibogár neve elhallgatását kérve a lapunkat azt nyilatkozta, egy kihallgatott beszélgetés során.
"Ne hagyj egy darabot sem a bogaraknak! Minden darabra szükségünk lesz az infláció miatt verekedni fognak érte."
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg, ha Viktortát elkezdik b*tatni a Puttyantóval való talika miatt, akkor a mocskosszájú és bandája lehetsééges, hogy kiáll "a magyarok" érdekeit védeni - önkéntesen.
Én erre számítok.
Osztan ugathatja majd, hogy:
"Nem lesszünk gyarmatok":)
5/5 anonim válasza:
Majd ha szükség lesz rá. Szerintem a jövő nyári össznépi választás előtt fogják újra összegründolni, hogy a "bűnös Budapest" nehogy véletlenül megint Karácsonyt válassza meg főpolgármesternek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!