Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erre kell az uniós pénz?

Erre kell az uniós pénz?

Figyelt kérdés

[link]

Remélem nem is adnak pénzt magyarországnak soha többet!

Az átlagember úgysem lát azokból a pénzekből semmit, csak a politikusok járnak jól vele.

Én ellenzem hogy Orbánéknak adjanak egy centet is

2023. okt. 19. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

És még meg is MAGYARázzák, hogy minden oké! És ez a ... propagandán nevelkedtek még el is hiszik.

A főnök pedig igazságügy miniszter.

2023. okt. 19. 09:57
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
*ezt
2023. okt. 19. 09:58
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem már az EU is kapisgálja 13 év után hogy mire is megy a támogatás, így amíg nincs nagy változás egy cent sem fog jönni.
2023. okt. 19. 09:59
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
A pofám leszakad.
2023. okt. 19. 10:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem látnak ebben semmi kivetnivalót a Fideszesek, mert arrafelé sokmindenki így csinálja. Különbség az hogy kikerül a sajtóba vagy sem. Csak nem fogják egyik elvtársat kicsinálni Fideszben pont azért mert a többiek is így mutyiznak? Szépen is lennénk akkor. :)))
2023. okt. 19. 10:25
 6/9 nemaRendőrség ***** válasza:
0%

Ki tett volna máshogy?

Kreténség volt a kiírás. 4 évre adtak pénzt, addig tartották is, de utána? Miért ne használták volna ki?

Ti bent maradtok jófejségből munka után dolgozni (túlórapénz nélkül)?

Ti adtok a szerződésben foglaltakon felül garanciát arra amit csináltok?

Ez nem átmegyek a haveromhoz és megcsináljuk dolog volt. Kötöttek egy szerződést aminek eleget tett mindenki. Az eu volt a kretén.

Ha a magyar állam pályázata lett volna akkor én is hőbörögnék mert az nettó korrupciógyanús, de eu-s pályázatnál kétlem hogy ez fennállt volna

2023. okt. 19. 10:32
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Az ilyen megértő emberek miatt (is) tart itt ez az ország. De sokaknak ez így jó.

2023. okt. 19. 10:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Bírom az érvelést, hogy más is ugyanúgy lopott volna. Igazán felnőtt és eredeti, olyan tipikus magyarosh érvelés. Mert a többiek is lopnak ugyebár, csak nekem legyen rossz?
2023. okt. 19. 11:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
8. de csak ameddig fideszes csinálja, ha ellenzéki akkor rögtön keresztre feszítené... :)
2023. okt. 19. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!