Mi játszódhatódott le Orbán Viktor fejében a linkben szereplő videóban megtekinthető viselkedése közben?
2023. okt. 18. 20:15
11/23 anonim válasza:
Kokainfuggoseg tipikus elvonasi tunetei.
12/23 anonim válasza:
"Engem az érdekelne, hogy 0:11-től 0:15-ig mi történik. Olyan mintha lenne valami a kezében, de utómunkával eltávolították."
inkább, mintha egy cérnába akadt volna az ujja, ami megmozgatja a papírokat.
vagy a mikrofon, füles drótja.
13/23 anonim válasza:
Komolyan, ezt a videót látva már majdnem negsajnáltam... Szar ekkora szorongással élni.
15/23 anonim válasza:
13 - Ne sajnáld!
Ő sem sajnál téged...
17/23 anonim válasza:
- Elköteleztem magam a világ legnagyobb urának. Furán érzem magam, a nyelvem zsibbad, nehezen kapok levegőt. Csak nem fog megmérgezni?! A világ legnagyobb ura körül emberek hullanak, mint a legyek, őt nem verhetem át, mint a szavazóimat! Ez aggasztó. Milyen nyugodt, én egyre idegesebb. Elpuhultam, elhiztam. Talán műfajt kellene váltani a pénteki alákérdezős állami rádió helyett minden hétvégén egy Gyurcsány vita az egyik stadionban. Igen, nem fogok többé menekülni, újságírók, ellenzéki politikusok. A hétvégén bocsánatot kérek Hadházitól sunyi rókás poén miatt. Sosem lelek békére hazudtam, nem vagyok jó keresztény. Eloptam a magyarok nyugdíjmegtakarítását 2012- ben.
18/23 anonim válasza:
Neked nincs bocsánat, de a bandádnak se! Az a sok ember, aki miattad lett öngyilkos, mert földönfutóvá tetted, lakását elvetted, az a sok pedagógus, egészségügyi dolgozó, az a sok kizsigerelt ember, akitól elvetted az akkumulátorgyárakkal a jó levegőt, a vizet, MINDENT, ÁTKA UTOLÉR! SEMMIRE nincs bocsánat!
19/23 anonim válasza:
"A világ legnagyobb ura körül emberek hullanak, mint a legyek"
Ez.
Nyilvánvaló, hogy kockázatos Putyinnal találkozni, gyakorlatilag jelenleg a világ egyik legveszélyesebb embere, aki nem fél atommal fenyegetni.
Elképzelhető, hogy elkapta egy pánikroham, és nem, ti sem bírnátok nyugodtan ülni a helyében, csak a fotelből könnyebb okoskodni.
20/23 anonim válasza:
"Ki kellett volna gombolni a gatyát, mert alig bírok ülni benne... A vodka is kezd beütni, remélem nem veszik észre."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!