Itt az oldalon vannak olyan 4+ pipások, akik Fidesz szavazók?
A politika alkategóriában, ahol a legtöbb kérdés csak kérdésnek álcázott szubjektív kijelentés mit vártok? Szofisztikált válaszokat? A legtöbb komment/válasz csak sárdobálás meg személyeskedés.
Ha nem agyhalott kérdéseket tennétek fel, akkor nem agyhalott válaszokat kapnátok az esetek többségében.
"A legtöbb jobboldali hozzászóló ilyen 2-2.5 pipás."
Nem. Legfeljebb csak a fideszesek.
"Itt politikai alapon pontoznak, nézd meg akármelyik kérdésnél.."
Az a helyzet, hogy nem, a legtöbb kérdésnél láttam. Csak pont az a helyzet, amit a #11-es írt: "a legtöbb kérdés csak kérdésnek álcázott szubjektív kijelentés"
Ilyen stílusban válaszolnak az emberek és ilyenek a kérdések. A legtöbb esetben objektíven lehet indokolni, hogy miért kell valaki lepontozni. Ez ilyen egyszerű.
Én számtalan esetben szándékosan kerestem az érvekkel alátámasztott álláspontokat különböző témákban, de nincsenek ilyenek. Ha a fidesz azt mondja, akkor követni kell őket, akár bizonyított, amit mondanak, akár nem.
13
" Ha a fidesz azt mondja, akkor követni kell őket, akár bizonyított, amit mondanak, akár nem."
Ez pont forditva van igy!
Lássuk hányan pontoznak most politikailag le!
Hát engem már lepontoztak, bizonyítva, hogy a fideszeseknél így megy.
Az itteni ellenzéki kommentelők szegénykéim egyszerűek mint a faék.
Hát na, itt kell kiélni magukat hisz a valóságban nem nagyon tudnak teljesítményt felmutatni...
Ők pipákban mérik a teljesítményt a valóság meg kicsit más mértékegységben.
"Ők pipákban mérik a teljesítményt a valóság meg kicsit más mértékegységben."
Lol, ugye tudod, hogy ezt a kérdést pont egy fideszes írta ki, aki pont a pipáira panaszkodik? :DDD
Kicsit se nevetséges. :D
#17 Erre céloztam a szellemi képességeiteknél. Látod, Neked sem sikerült felfogni, hogy míg itt vergődtök és pipákat osztogattok egymásnak, addig a valóságban pl. szavazatokat gyűjtenek a pártok.
De jobb is így. Ne nyúljatok semmihez, legalább nem rontjátok el.
LOL:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!