Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Befogadnád az Izrael elől...

Befogadnád az Izrael elől menekülő Palesztinokat?

Figyelt kérdés

2023. okt. 17. 17:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

Persze! Imádtam amikor belém kötött egy arab “úriember” mert ujjatlan felsőben voltam. Az asszonya meg fekete zsákban. Nyáron , Európában.

Szuperke emberek! Szuperke vallás! Hat, nem?!

Alkalmazkodjunk szegénykékhez, különben baj lesz! Járjunk mind zsákokban és ordíbáljunk egymás pofájába. Ők a világ urai ám! Minden nem iszlám vallású ember eltaposandó hitetlen. Asszonyverés nem bűn, erőszak minden férfi joga.

Szuper lehet ilyenekkel együtt élni.

Nem sok akar/képes alkalmazkodni.

Hogy szűröd ki közülük aki esetleg igen?! Hogy szűröd ki közülük a fanatikusokat?!

Teljesen más “kultúra”.

Nem, inkább ne jöjjenek ide.

2023. okt. 18. 11:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy éve a Keletinél taszigálta, rancigálta a nőjét egy arab, teljesen magán kívül volt. Ordított artikulátlanul, fizikailag bántalmazta. Annyit mondtam, ezt itt ne tegye, erre nekem akart jönni, egy centiről üvöltött a képembe. Ellöktem magamtól a tényleg büdös izzadt állatot, majd lefogták a társai.

Utálom, ha gyengébbet bántanak előttem. Utálom, ha agresszívan ordibálnak az utcán. Ez náluk természetes.

2023. okt. 18. 19:40
 13/21 Kroms ***** válasza:
27%

9.11-ért nem "az USA a hibás", hanem ők voltak az elkövetők. Konkrétan a CIA a Mosszaddal karöltve szervezte meg a robbantást. A tornyok bibsi tulaja még kötött is rájuk gyorsan egy komolyabb biztosítást pár nappal az esemény előtt.

Ez elég ironikus, ha azt vesszük, hogy pont ők importálták a migriket a kontinensre, ahogy azt már be is vallották... https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24

2023. okt. 18. 23:56
 14/21 anonim ***** válasza:

Minek?

Hogy megkéseljék a családomat?

Fogadja be őket Irán,Szíria,Vagy Libanon vagy akármelyik arab ország.

2023. okt. 20. 12:15
 15/21 anonim ***** válasza:

14

Dehogy fogadjàk. Most se akarjàk mègvők sem. Micsoda véletlen..

A menekültekkel együtt mennének a terroristák is, nem tudják kiszűrni őket közülük és folytatják abban az országban ahova mentek. Senki nem akarja bevállalni ezt.

2023. okt. 21. 19:19
 16/21 Kroms ***** válasza:
0%

Az arab országokban kik ellen követnék el a merényleteket?

2023. okt. 21. 20:56
 17/21 anonim ***** válasza:
16: arab országokban nincsenek merényletek szerinted? Nincs nálad internet?
2023. okt. 21. 21:50
 18/21 Kroms ***** válasza:
0%

De van, és elég sok hírt olvasok merényletekről, de olyan még nem volt köztük, hogy palesztinok átmentek egy másik arab országba és ott támadtak volna bárkire...

2023. okt. 23. 06:17
 19/21 anonim ***** válasza:

18

😂😂😂😂😂

2023. okt. 23. 07:57
 20/21 Kroms ***** válasza:

Nyugodtan adhatod a linkeket, ha vannak példáid.

2023. okt. 23. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!