Persze! Imádtam amikor belém kötött egy arab “úriember” mert ujjatlan felsőben voltam. Az asszonya meg fekete zsákban. Nyáron , Európában.
Szuperke emberek! Szuperke vallás! Hat, nem?!
Alkalmazkodjunk szegénykékhez, különben baj lesz! Járjunk mind zsákokban és ordíbáljunk egymás pofájába. Ők a világ urai ám! Minden nem iszlám vallású ember eltaposandó hitetlen. Asszonyverés nem bűn, erőszak minden férfi joga.
Szuper lehet ilyenekkel együtt élni.
Nem sok akar/képes alkalmazkodni.
Hogy szűröd ki közülük aki esetleg igen?! Hogy szűröd ki közülük a fanatikusokat?!
Teljesen más “kultúra”.
Nem, inkább ne jöjjenek ide.
Egy éve a Keletinél taszigálta, rancigálta a nőjét egy arab, teljesen magán kívül volt. Ordított artikulátlanul, fizikailag bántalmazta. Annyit mondtam, ezt itt ne tegye, erre nekem akart jönni, egy centiről üvöltött a képembe. Ellöktem magamtól a tényleg büdös izzadt állatot, majd lefogták a társai.
Utálom, ha gyengébbet bántanak előttem. Utálom, ha agresszívan ordibálnak az utcán. Ez náluk természetes.
9.11-ért nem "az USA a hibás", hanem ők voltak az elkövetők. Konkrétan a CIA a Mosszaddal karöltve szervezte meg a robbantást. A tornyok bibsi tulaja még kötött is rájuk gyorsan egy komolyabb biztosítást pár nappal az esemény előtt.
Ez elég ironikus, ha azt vesszük, hogy pont ők importálták a migriket a kontinensre, ahogy azt már be is vallották... https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24
Minek?
Hogy megkéseljék a családomat?
Fogadja be őket Irán,Szíria,Vagy Libanon vagy akármelyik arab ország.
14
Dehogy fogadjàk. Most se akarjàk mègvők sem. Micsoda véletlen..
A menekültekkel együtt mennének a terroristák is, nem tudják kiszűrni őket közülük és folytatják abban az országban ahova mentek. Senki nem akarja bevállalni ezt.
Az arab országokban kik ellen követnék el a merényleteket?
De van, és elég sok hírt olvasok merényletekről, de olyan még nem volt köztük, hogy palesztinok átmentek egy másik arab országba és ott támadtak volna bárkire...
Nyugodtan adhatod a linkeket, ha vannak példáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!