Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Önkényes mérvadó! Csak szerint...

Önkényes mérvadó! Csak szerintem nagyon naív és bamba Horváth Oszkár?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a műsort, főleg Puzsér miatt. Sokszor nem értek egyet de azért érdekes meglátásaik vannak.

Viszont Oszkár annyira bamba és naív sokszor, hogy szinte már irritál.

2023. okt. 15. 11:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Abban amúgy egyetértünk, hogy sokszor nagy beleéléssel beszél Robi olyanokról amikről fogalma sincs.
2023. okt. 15. 12:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz, de volt egy interjúja valamelyik másik rádióban, ahol erre rákérdezett a műsorvezető és Robi is elismerte ezt, viszont azt is mondta, hogy ő nem szeretne egy olyan világban élni, ahol mindenki csak arról beszélhet, ami a szakterülete és ezzel mélyen egyet tudok érteni. Sok helyzetben cseszhettem volna, ha nem veszem kézbe a dolgokat annak ellenére is, hogy nincs olyan végzettségem, ami az adott dologhoz kellene. Az orvosok sem szokták szeretni, ha egy beteg túl sokat olvas utána a dolgoknak az interneten, de ha nem tettem volna, hanem rájuk bíztam volna mindent, nem sokat haladt volna az ügyem.
2023. okt. 15. 12:32
 13/18 A kérdező kommentje:

Na ácsi. A szólásszabadság jó meg minden, de amikor Robi azt kezdi el bizonygatni, hogy szerinte a 2+2=5 és ezt tényként, vehemensen fejti ki akkor azért kiőszül pár hajszálam.

Egyetértünk abban, hogy bárki mondhatja, hogy kétszer két alma az öt vagy tizenöt, de legyen már önkritikája. Vagy legalább említse már meg közben párszor, hogy laikusként gondolja ezt. Sokszor olyan érvénnyel hirdeti igazságként hogy sok szintén laikus hallgató elhiszi.

2023. okt. 15. 12:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Naiv? 😳

[link]

2023. okt. 15. 12:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is emlékszem egy esetre, amikor valami műszaki témában tényszerűen hülyeséget mondott, de a legtöbb esetben nem ez történik, hanem hogy nagyon sarkos véleménybe áll bele nagyon magabiztosan, amiben van igazság, de több árnyalata is van a dolognak, amiket érdemes lenne objektívebben megvizsgálni.
2023. okt. 15. 12:44
 16/18 A kérdező kommentje:

Sajnos én bőven nem csak egy esetre emlékszem...

Más szakterületen mozgok. Most ez mindegy.

2023. okt. 15. 12:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Neki ez a szerep lett leosztva
2024. ápr. 6. 14:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Puzsèr volt ott is a legalja.
aug. 22. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!