Melyik a találóbb miniszterelnökünkre fideszesek?
Figyelt kérdés
Ugye a tisztelt szót nem használjuk bűnszervezeti vezetőre jobb esetben. Melyik tetszik nektek a legjobban?2023. okt. 9. 20:35
11/19 A kérdező kommentje:
8
Nem gúnyolok ki senkit. Kivétel aki hazaáruló, népnyúzó, folyamatosan hazudozó, kisebbségeket támadó, tolvaj korrupt bűnszervezeti vezető, az iránt nem érzek tiszteletet :D
A kakadu iránt sem :D
2023. okt. 10. 08:14
12/19 anonim válasza:
Köszönöm szépen a javítást, amúgy autokorrekt számlájára IS írható, de tény, hogy az Én saram, bocsánat!
miatt*
primitivitás*
13/19 anonim válasza:
Szerintem azt sem kell kigúnyolni, legalábbis az ilyen miatt. Alapvető tisztelet szerintem mindenkinek jár, függetlenül attól, hogy mennyire szimpatikus. Gúnyoljuk azzal, hogy egy tolvaj gecy! De ez csak az Én véleményem.
14/19 anonim válasza:
Szpd le azt az öreg paszát! Jó büdös pasza van neki! Nem szégyelled magadat? 60 éves öregember kell? 60 éves kell?
17/19 anonim válasza:
Ha a külsejétől eltekintünk, akkor lehetne ENI Kecsön úr.
A titokon ment ez a fantasztikus angol kiejtésse.
18/19 anonim válasza:
Az aljas a legtalálóbb, cinikusan hazug, a bajbajutottakat részvétlenül rugdosó, manipulatív néphülyítő emberekre ez a jelző illik.
19/19 anonim válasza:
Nem pazarlom rá a karaktereket, csak simán O1G !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!