A magyar liberál-globalisták most melyik kedvencükkel vannak? Izraellel vagy a palesztin terroristákat éltető európai muszlim bevándorlókkal?
Figyelt kérdés
2023. okt. 8. 20:27
11/15 anonim válasza:
Banyek kérdező ha legalább fele ennyi energiát fektetnél be a gyárba is, te lehetnél az új sztahanovista.
12/15 anonim válasza:
Kérdező, nem mindegyik muszlim bevándorló élteti a terrortámadást. Ne általánosíts!
13/15 A kérdező kommentje:
Hol mondtam én olyat hogy "mindegyik muszlim bevándorló élteti"?????
Idézed légyszíves!!!!
Hallottál már olyanról hogy logika?
Gondolkodjál is Pityuka! Gondolkodjál is!
2023. nov. 1. 12:04
14/15 anonim válasza:
Nem a 12 vagyok, de nekem is igy jott le a kerdesed. Ha nekunk logika, akkor neked meg nyelvtanora tovabbkepzes kellene, hogy rendesen le tudd irni, amit gondolsz. Mondjuk a jobberektol mar meg sem lep, hogy keptelenek normalisan hasznalni a magyar nyelvet. Megis, elvileg ti vagytok a nemzethy ertekeket apolo, hazafias oldal nem? Szegyen!
15/15 A kérdező kommentje:
Márpedig én a "a palesztin terroristákat éltető európai muszlim bevándorlók"-ról beszéltem. Aki nem élteti az nem lehet terroristákat éltető muszlim bevándorló még akkor sem ha bevándorló!
2023. nov. 1. 18:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!