Mit gondolsz a Mi Hazánk Mozgalomról?
Szomorú, hogy nem létező dolgok miatt nem szavaznak rájuk, és a Fideszre vagy a moslékra meg szavaznak, mikor a vak is látja, hogy rosszak. A Fidesz csak megjátssza a hazafiasságot, nemrég volt ez a Mária Terézia ügy is. Szétlopják az országot mindketten.
Attól, hogy valaki nem akar drag queen előadásokat vagy kisebbségi bűnözést, még nem lesz náci meg homofób. A könyvdarálást pl. a liberálisok művelik, J. K. Rawlinggal, vagy klasszikus művekkel, de őket mégsem nácizzák, csak egy aberrált könyv ledarálását. Egyébként nem Szálasiék lőtték Dunába a zsidókat, de meg sem próbálom megvilágítani az eseményeket, úgysem értenék.
Mi a baj a drag queen előadásokkal?
#14 Ne mondja senki, hogy ez normális és rendben van, ilyen beteg förmedvényeket mutogatni és pozitívumként beállítani a gyerekeknek.
#16 Nemcsak a két véglet létezik, de amúgy ha választani kellene, százszor inkább ez.
@16
Ezen alapvetően sportoló fiatalok vannak. Ami követendő példa!
10000x inkább egy természetben lévő fiatal mint egy deviáns predátor mellett lévő fiatal
Nem kedvelem őket, de károsnak se gondolom,alapvetően liberális vagyok, szerintem egy szabad polgári világban nekik is helyük van, hogy elmondják a véleményüket. Az utóbbi években meglepő módon pár dologban egyet is értettem velük, pl. a covidhisztéria idejében egy kifejezetten józan,liberális álláspontot képviseltek a témával kapcsolatban.
Bár az én ízlésemtől távol áll a világnézetük, de abból a szempontból ügyesebbek sok más párthoz képest, hogy megfoghatatlan lózungok helyett, valódi kézzelfogható problémákról beszélnek, ami tényleg érinti az embereket, ez sokban hozzájárul a népszerűségükhöz, függetlenül attól, hogy ezekben én egyetértek e velük vagy sem.
Most mit akarsz mondani?
Hogy vagy a drag queenen tartanak előadást a gyerekeinknek, vagy újra világ háború lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!