Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz a Momentum...

Mit gondolsz a Momentum Mozgalomról?

Figyelt kérdés

2023. okt. 6. 12:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
#19 Donàth Anna: "Olyan, hogy magyar nincs. Csak ember van."
2024. jan. 11. 16:21
 22/32 anonim ***** válasza:
81%
Igaza van. Mindannyian emberek vagyunk
2024. jan. 11. 20:16
 23/32 anonim ***** válasza:
47%

"Igaza van. Mindannyian emberek vagyunk"

Ha csak simán ennyit mond ez igaz is. De ha direkt kijelenti előtte hogy "Olyan, hogy magyar nincs" azzal feleslegesen degradálja azokat is akik simán csak érdekesnek és fontosnak tartják a múltjukat, a származásukat és magyarnak is tartják magukat azután hogy embernek. Ha különösebb okot nem tud rá adni miért mond ilyeneket akkor értelmes ember azt gondolhatja hogy műveletlen suttyó. És itt a műveltséget nem is elsősorban a lexikális tudásban mérik, nem az a lényeg hogy esetleg nem tudja mikor volt a honfoglalás (mert én is kis túlzással max ennyit tudok a többi pedig nem foglalkoztat) hanem hogy ezzel közönségessé teszi magát, valahogy nem egy kultúrember képét láttatja magáról. Akármelyik ország állampolgárainak többségével szemben teljesen sértő és acceptálhatatlan ez. A magyar helyére bármit be lehet helyettesíteni, legyen az angol, francia, ír, lengyel, német, török, kanadai stb.

Természetesen értem, hogy amikor ő ilyeneket pfázik akkor a szélsőségesen nacionalista esetleg rasszista elveket valló szubkultúra ellen aggitál.

Csak annak nem ez a módja.. Gondolom nem azokkal van problémája akik évente egyszer kitűzik a kokárdát vagy szeretnek népviseletben idétlenkedni. Csak ezzel nekik is teljesen ok nélkül szól be.

Ha az egyébként sorok közötti lényegi mondandóját nem tudja úgy átadni hogy az valóban célba találjon hanem a légyre is sörétessel tud csak lőni akkor az ilyen az inkább kussoljon, mert bérmilyen nemes szándék is vezérli nem hiszem hogy engem pl tudna képviselni, noha egyébként teljesen egyet tudnék érteni a korrupcióval kapcsolatos észrevételeikkel és figyelemfelhívásaikkel. Így viszont inkább gondolom hogy primitív mint sem progresszív.

2024. jan. 11. 21:27
 24/32 Blackfyre ***** válasza:
100%
21-es: Erre tudsz linkelni valami forrást?
2024. jan. 11. 21:35
 25/32 anonim ***** válasza:
84%
21-es: hol mondott ilyet?
2024. jan. 11. 22:49
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

20: egyszerűen tényeket írtam le.

Te állítottál valamit, finoman szólva is fröcsögve és mindneféle alátámasztűás nékül - erre én hoztam tényeket, melyek cáfolják azt, amit írtál.

A reakciódban megint csak fröcsögés volt.

Érveket nem tudsz?

2024. jan. 11. 22:51
 27/32 anonim ***** válasza:
7%
Donàth rasszista. Csak ő a magyarokat gyűlöli. Azt nem èrtem, hogy mièrt nem megy el innen.
2024. jan. 11. 22:52
 28/32 anonim ***** válasza:
84%

27: mi a f*szért lenne rasszista?

Idézz már tóle valamit, ami rasszista!

2024. jan. 11. 22:55
 29/32 A kérdező kommentje:

A magyar az neked egy külön rassz, netán faj? Ok, Hitler.

2024. jan. 12. 00:07
 30/32 anonim ***** válasza:
26%

"A magyar az neked egy külön rassz, netán faj? Ok, Hitler.?"

a MAGYAR etnikai, kulturális, genetikai (NlC), nyelvi sziget kis és nagy antant "baráti" ölelésében.

Mindenki támad minket Európában, ... ez a mi bűnünk? Szűnjünk meg?

A nácik a németek, a fasiszták az olaszok.

A nyilasok német báb-kormány volt

A magyarok, csak magyarok és kész

2024. jan. 27. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!