Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondolják azt sokan,...

Miért gondolják azt sokan, hogy Oroszország jobb alternatíva lenne mint a nyugat ?

Figyelt kérdés
Vannak akik szerint Oroszország jobb alternatívalenne Magyarországnak mint az EU meg USA. Persze el lehet mondani a nyugatnak mennyi bűne van de Oroszországnak szintén rengeteg van a rovásán ahogy minden világhatalom közeli országnak. Mellesleg azért eléggé szabadon mozgunk így a nyugati világban. Lukasenka ha csak felét megcsinálta volna Moszkvával amit Orbán az EU-ban akkor már régen kizuhant volna az ablakon.
2023. okt. 6. 10:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%
7) Szlovákiában minden szlovák párt magyarellenes
2023. okt. 6. 13:50
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
[tegnap 13:50]: Ez nem igaz. Ócska terelési próbálkozás. Az oroszbarát és magyarellenes politikai erőt nyomta a magyar kormány. Mi akkora szuterének vagyunk, hogy bármikor keresztbe teszünk a felvidéki magyaroknak, ha a cárevics ezt írja elő.
2023. okt. 7. 09:27
 13/16 anonim ***** válasza:
38%
Mert normálisabb az értékrendjük, és mert a nyugattal ellentétben nem alkalmaznak fajelméletet.
2023. okt. 8. 12:05
 14/16 A kérdező kommentje:

nem alkalmaznak fajelméletet“

Erről a Kaukázus népei tudnának mesélni szerintem 😅

2023. okt. 8. 13:08
 15/16 hollófernyiges ***** válasza:
78%

"és mert a nyugattal ellentétben nem alkalmaznak fajelméletet"

A nap vicce. Attól tartok te semmit sem tudsz az orosz kultúráról.

2023. okt. 8. 17:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Mint ahogy néhány válaszból is láthatod kérdező, akik úgy gondolják Oroszország jobb alternatíva nem azért gondolják ezt mert bármi racionális okuk volna rá, egyszerűen nagyon nem szeretik a melegeket.

Szóval az álláspont röviden:

"Oroszország azért jobb mint a Nyugat mert nem szeretem a bú$ykat >:c"

Bár érted, ennyi erővel azt is mondhatnánk "Japán azért jobb hely mint Izland mert szeretem a nagy anime ciciket" vagy "Törökország azért jobb hely mint Svájc mert szeretem a Gyrost".

A szuverenítást meg hagyjuk már, az hogy az oroszok/kínaiak csicskái vagyunk nem pedig a németek/amcsik csicskái nem szuverenitás hanem Stockholm-szindróma. Tényleg max annyi a különbség hogy Vova nem néz csúnyán ha a kormi elsikkaszt minden pénzt ami átlépi a határt, Brüsszel meg igen.

2023. okt. 9. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!