Mit gondolsz Gyurcsány Ferencről?
Mondjuk ki inkább a valóságot: Azért nem jelentkeznek az emberek buszsofőrnek, mert nincsenek megfizetve. Ugyan ez igaz a tanárra is, stb..
9,10. Amiket en irok azok tenyek. Csak 13ev tavlatabol nem akartok emlekezni. Orban fobiasok vagytoky amit megertek. De nezzetek utana a szamoknak ha nem hisztek nekem.
2010 majusaban 340ft volt a benzin atlagara. Egy minimalberes brutto 73500forintot keresett.
Ma 660 a 98as atlagara. A minimalber 232000.
A kenyer 240ft volt 2010ben. Nezzetek meg a neten ha nem hiszitek. Most 650-700ft.
Tehat picit kevesebb mint a haromszorosa..a minimalber kicsit tobb mint haromszorosa mint 13eve.
Nezzetek meg ezt barmelyik elelmiszerrel. Ott a google.Nem fogtok olyat talalni ami 3szorosnal nagyobb mertekben emelkedett 13ev alatt. A minimalber meg haromszor annyi.
Akkor mirol beszeltek hogy minden szarabb?
A sajat prekoncepciotok becsap titeket.
Igen, igazad van egyébként, de nekem ideológiai problémám is van a Fidesszel, túl tekintélyelvű, folyamatosan romlik a demokrácia indexünk, és távolodunk a nyugattól, már az EU-támogatásokat is elvesztettük. Van helyette vármegye meg lombkorona sétány. Olyan, mintha visszafelé mennénk az időben. Gyurcsány legalább progresszív volt.
(Egyébként vicces tény, hogy gazdaságilag a Fidesz baloldalibb, mint a DK. Persze kulturálisan meg a DK a baloldalibb, sokkal.)
28 "Mutatnál erről egyetlen egy videót is?"
Gyurcsány elmondta még a migráció elején, hogy ezek nagyszerű emberek. "Nem lehet a migrációt megállítani" "emberi jog". Még ki is ment közéjük. https://www.youtube.com/watch?v=P7wCcdL1tO4
Hazudott mint az állat. Euz lesd meg : https://www.youtube.com/watch?v=UHDK92EzvB4
Kerdezo. 31es vagyok
Teljesen ertheto ha fenntartasaid vannak a fidesszel. Ha utalod orbant. Megertem.
En csak arra probalok ravilagitani, hogy realberek tekinteteben 2010 elott sokkal rosszabb volt. Ha a minimalberbol nem futotta csak 170liter benzinre most meg joval tobbre, pedig azt mondjatok milyen draga az uzemanyag.
Neked 2010ben mennyi volt a fizetesed? Es mennyi most?
Ezzel is egyetertek. Lehetett volna sokkal jobban emelni.
De nekem csak az nem tetszik hogy sokan elfelejtik mi volt 2010elott 8 evig. Lehet nem volt ennyi gyulolkodes, elnyomas, milliardos oligarcha stb stb, de nem eltunk jobban. Meg ennel is szarabb volt pedig akkor nem volt sem covid, sem haboru, sem ekkora inflacio.
Ezert soha nem szavazok Gyurcsanyekra. Egyszer megbukott, minek megint? Amig Gyurcsany es a bolgar kvaja lelegzik es reszt vesz az ellenzekben addig nem szavazok rajuk. Es ezert nyer a fidesz ketharmaddal. Mert szazezrek gondoljak ugyanígy. Es mondom ezt ugy hogx a fideszre sem szavazok.
2006korul amikor Gyurcsanyek semmit nem csinaltak, csak szarba vittek az orszagot, majdnem allamcsod lett, amit ugye o is elismert, akkor a bolgar kvaja nyilvan tudott mindenrol. Erdekes, akkor nem akadt ki az erkölcsi iranytuje. Akkor nem kovetelt europai bereket. Brutto 200euro volt a minimalber,csak mondom.
Ezeket akarjuk vissza? Hat tenyleg hulyek vagyunk?
En leszek az elso szavazo 6.00kor, ha kell 5.30ra odamegyek es behuzom az ellenzekre ha Gyurcsanyek nem lesznek benne es a sleppje. Szerencsere az akkori mszpbol mar sokan eltuntek de azert nehanyan meg toljak a megelhetesi politikusi palyat..
Márki-Zay szimpatikus neked? Ő az elmúlt 30 év politikusait dobná a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!